Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenmagból főzött síkosító?
Hallottatok már a lenmagból főzött zselé állagú anyagról?
Hajzseléként is használják sokan, de az állaga alapján ideális lenne síkosítónak is...
Használt már ilyet valaki?
Van tapasztalat ilyen téren?
Vaginális és anális használatra is érdekes lehet...
Miért nem próbálnád ki?
Mit gondolsz 1-es?
Találtam egy linket, ahol foglalkoznak ezzel a témával, de várom nagyon a pozitív megerősítéseket azoktól akik próbálták már...
5.: Teszem azt, az is lehet hogy a bolti zselékben valami csontenyv vagy bármi állattól származó van, a kérdezőnek pedig vegán megoldás kellene.
Amúgy tényleg a nyálnál jobb (és természetesebb meg vegánabb) aligha kell, - na jó, nem oda csulázni mint a kocsis :D hanem finoman nyalogatni :D
De azért engem is kíváncsivá tett a kérdés, - kipróbálni mindent lehet egyszer...
Kedves "visszakérdezők"!
Kedves Joe.38!
Köszönöm az építő jellegű válaszod... :)
Reagálva a kérdéseidre, nincs sok időm, de arra amire szeretnék, szánok! :)
Ezzel valószínűleg a legtöbben így vagyunk...
(Amúgy nem tudom mennyire vagy jártas a "konyhában", de a lenmag kb 5 perc alatt megfő, tehát a hűtéssel együtt is valószínűleg kevesebb időt töltök el az elkészítéssel mint Te a vásárlással, amikor 4-5 ember áll előtted a pénztárnál...)
Hogy miért szeretnék saját magam síkosítót "gyártani"?
Nézd... ha ipari mennyiségben is használnám, akkor is max irigykedhetnél, hogy milyen sokat élvezem az életet... :P De ilyet nem mondok, mert a végén még a szakmám felől érdeklődsz, esetleg megkérdezed azt is, hogy miért van eleve ennyi időm a szexre... :)
Tehát...
Azért gondolkodtam el a saját készítésű síkosítón, mert azon (ezek szerint kevesek) emberek közé tartozom, akik nem feltétlenül hiszik el azt ami a fogyasztási cikkek hátoldalán lévő kis matricán van...
Nyilván nem feltételezem, hogy mérgező lenne, hiszen mint minden olyan készítményt amit emberek (akár belsőleg is) használnak, a boltba kerülés előtt megannyi vizsgálat előz meg...
Ettől függetlenül szeretem tudni, hogy mit eszem meg, mit használok magamon, magamban...
Igen, élelmiszereket is termelek! :) Ajánlom Neked is! :)
Egy pici konyha"kert" még akár a konyha ablakában is elfér, és ha mást nem, legalább a fűszerek egy részét meg tudod termelni magad (már ha van igényed ilyesmire), és mindamellett, hogy friss, finom, még szép is! :)
Amúgy megsúgom, hogy tudok varrni is! :) Odafigyelek arra, hogy mit vegyek fel, ha valami máshogy tetszik, vagy pl fel kell hajtani egy picit, nem rohanok varrónőhöz, pedig még van is ilyen barátnőm... :)
Illetve itt van még az a "fránya" popsi... :)
Nos igen, szeretem! :) (remélem ezért tényleg nem fogsz kérdőre vonni...)
Nem tudom mennyire vagy otthon a női test rejtelmeiben, de a puncimmal ellentétben a popsim nem igazán termel természetes "síkosítót"...
Na és igen... a sokat emlegetett mire van időm...
Hidd el, nem csak a 2 perces együttlétek élvezetesek!
Szeretem/szeretjük hosszasan élvezni a dolgokat, és ugyan nem vagyok nyafogós egyáltalán, de ha nem 2 percig tart a szex, hidd el a popsid még Neked is fájna síkosítás nélkül másnap! :)
Remélem kielégítő választ kaptál a kérdéseidre! :)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!