Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsún sexelhetek a prostival?
nem én vagyok a legény,csak szervezem,és nem tudunk dülőre jutni,hogy dugjak,vagy ne.
Mindenki lehurrog,hogy nem lehet.
Nem kell kardozni egyértelmű,hogy én vagyok az egyetlen aki akkor dughat.
De dugjak e?
Lehet e?
feláras lesz így és külön meg kell beszélned vele,mert a szopást a kúrást külön számolja,mint a sima meztelenkedést.
úgyhogy nem értem a problémát.
ha telik rá és jól néz ki a csaj,akkor én tuti megkúrnám.
én annak idején csak azért nem dugtam meg akit rendeltek,mert egy tetovált debella csaj volt, nem tetszett.
csak olyat dugok meg aki tetszik legyen az ingyen vagy fizetek érte.
ezért is nem tetszik ez a tárgyiasító megfogalmazás,hogy kúrás prostival.
mert ha prosti ha nem,az egy emberi lény,akinek el kell nyernie a tetszésemet,hogy beletegyem a farkam és ezért még fizessek is.
Eleve szánalmas dolog egy ilyen legénybúcsú. Legénybúcsút kulturáltan is meg lehetne szervezni. Minek oda egyáltalán prosti?
Hogy a kérdésedre válaszoljak tömören: Ne.
A magánügyeidet és saját szükségeiddel járó dolgokat magad oldd meg, privát. Nem erre valók mások ünnepei.
sztem te vagy a vőlegény csak kiforgatod a dolgot
nyugodtan dugd meg szért vannak az ijenek
meg jól szopasd le magad
hajrá szurkolunk
ha te csak a szervező vagy akkor kerits rá más alkalmat
előtte napon vagy utána
ja vagy nős vagy és nem tucc ellógni otthonrol csak most akkor hivj másik csajt is magadnak
11# es mi az hogy te vagy az egyetlen
mért egyedűl mész legenybúcsúra?
ahány férfi ott lesz annak mindnek lehetőség e van dugni akárkiféle is
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!