Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elvesztettem a férfiasságomat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a férfiasságomat?

Figyelt kérdés
Nyolcvanadik évemben vagyok.Köszvény miatt húsmentes diétát tartok.Ekkor jelent meg a hanyatlás.Nehezen áll fel és nem sikerül a végkifejlet.A párkapcsolatban minden rendben van.Még él a szerelem.Jó és jól esik a szex,csak nem akar kilövelni a sperma.Mintha nem termelődne.Mit te4gyek,hogy tudjak még továbbra is.

2016. máj. 30. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Egy feszes cicis, kerek fenekű, hamvas bőrű, mosolygós 20 éves, szűk puncis lány simán kimaszírozza János bá't
2016. máj. 30. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy szakember, de szerintem ez 80 évesen nem túl meglepő fejlemény. Kérdezz meg egy orvost!
2016. máj. 30. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Írd meg inkább a leckédet!
2016. máj. 30. 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:

80 éves korban ez nem ritka.....Sőt.

A sperma termelődése ált. 75-80 éves korban megszűnik. Ez természetes folyamat, nem igazán van köze a diétához.

2016. máj. 30. 15:14
 5/9 anonim ***** válasza:
micsoda problémák 80 évessen,másnak ezer más baja van,és örül hogy él.
2016. máj. 30. 15:50
 6/9 anonim ***** válasza:
46%

Elvesztettem zsebkendőmet,

Szidott anyám érte.

Anna kaki megtalálja,

Csókot adok érte.

2016. máj. 30. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Sperma nélkül is el lehet élvezni. Páromnak a 3-4. menetnél már semmi sperma nem jön, mégis elélvez. Attól még lehet jó a szex.
2016. máj. 30. 18:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem,hogy sperma nélkül is lehet jó!A próbálkozás is jó,csak nem igazán vagy nem kitartóan áll.Igy nem jutok a csúcsra.
2016. jún. 8. 16:36
 9/9 A kérdező kommentje:

Már 84.éves vagyok és még sikerült csak ritkán Semmi gyógyszer nélkül. Most azonban megint be vagyok sz..va. Kicsit beteg vagyok és most szünet.Szerelmes vagyok még mindig. Remélem,meggyógyulok és

újra sikerül.Hogy kellene elősegíteni ?

2021. jan. 12. 17:47

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!