Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki ha arra (is) gerjedek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha arra (is) gerjedek, hogyha egy lánynak fétise van?

Figyelt kérdés
Mindig is nagyon érdekelt a pszichológia, és az emberi elme, és nagyon izgatónak találom ha egy lánynak valami fétise van. 22/F

2016. máj. 30. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lol fétis fétised van :D Miért lenne ez ciki? Engem is érdekel a fétisek pszchihológiája igaz engem nem izgat fel. Többet megtudni valamirôl nem ciki, jó új ismereteket szerezni a világról bármi is legyen az.
2016. máj. 30. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Van olyan hogy egy lanynak van fetise?
2016. máj. 30. 15:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Van. :)
2016. máj. 30. 15:18
 4/10 anonim ***** válasza:

De ez, hogy működik?? :D Akkor a legjobb neked, ha a lány ki is éli a fétisét veled, vagy ez pontosan hogy okoz neked örömet??

20/L

2016. máj. 30. 15:20
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Hogy ne lehetne fetise egy nonek?! ... Lásd,nekem egyenruha fetisem van.

Kérdező,mar mert lenne ciki?! Ha maga a fetis számodra nem visszataszito,sot feltuzel akkor elvezzetek ki a partnerrel es kesz! Kettotokre tartozik,mindenki mas le van sz*va.:) 19/L

2016. máj. 30. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Eddig azt hittem, hogy minden nőnek van fétise, velem együtt :D

Nekem pl. Szakáll, szőrzet (persze ne egy Csubakka legyen) és mellizom fétisem van :D

Szerintem nem gáz, hogy gerjedsz arra,.ha valakinek van fétise :) főleg, ha neked is jót tesz az a bizonyos fétis :D

17/L

2016. jún. 1. 12:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem ciki.. :D és a nők 90 %- ának igen is van fétise.. Csak nem tudja vagy nem akarja tudni.. Slussz.. :D

L.

2016. jún. 1. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Bizony, ez nem "férfibetegség", mint a prosztatamegnagyobbodás. :-D A parafíliák már épp eléggé bekerültek a köztudatba (egy nagysikerű könyvtrilógia is érinti pl. a BDSM témakörét, bár nem sok köze van hozzá), így a lányok is "diagnosztizálhatnak" magukon fetisizmusra utaló jeleket.

Kérdező! Szerintem nem gáz. Az emberi agy bonyolult szerkezet, elég változatos dolgokat tud összekapcsolni az élvezettel. Egyesek pl. arra gerjednek, hogy kecsapot kennek szét a falon, vagy gázpedált nyomkodnak mezítláb.

2016. jún. 10. 20:49
 9/10 anonim ***** válasza:

De most tulajdonképp tényleg arra gerjedsz hogy egy lánynak BÁRMILYEN/AKÁRMILYEN fétise legyen?

Magyarul kb minden nőre? :D

2016. júl. 5. 00:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Na jó, de bármilyen? fehér bőr, szakáll, izmos test, őszes haj, hosszú haj, egyenruha.... ez mind fétis tárgya lehet, valami mindenkinek van.
2016. júl. 5. 21:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!