Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szexszel magamhoz tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexszel magamhoz tudom láncolni?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel igazából csak egyszer találkoztam.Nagyon tetszik és kedvelem. Megbeszéltük hogy nála alszom és lefekszünk egymással.

Én mondtam neki hogy nem csak egy éjszakát szeretnék. Állítólag ő sem.

Szerintetek ha lefektet utána már nem kellek neki?

Lehet olyan, hogy annyira jó lesz neki, hogy nem felejti el és ettől megváltozik az egész?

Ezzel magamhoz tudom kötni?

2016. máj. 30. 09:39
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Ha vonzó vagy és jó a szex, valószínűleg több alkalmat is akar majd. Másra viszont ne nagyon számíts.
2016. máj. 30. 09:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen múlik, több komoly kapcsolatom is szexkapcsolatból indult. Volt egy jó szex, amit mindketten ismételni akartunk, közben megismertük egymást és több éves párkapcsolat is lett belőle. Szexel engem nem lehetne megkötni ... azt találok amikor akarok, jót és jobbat is.
2016. máj. 30. 09:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nekem is van egy ilyen viszonyom egy csajjal, nem tudom mire gondolsz "magamhoz kötni" alatt, de szexuálisan szívesen töltöm vele az időt, meg utána akár nála vagy ő nálam is aludhat, de ebben én nem látok többet, és nem is szeretnék.

Azért egy kapcsolatnak ez nem valami jó alap, hogy összejárunk dugni legalábbis szerintem. Mármint rögtön az elején eldölt, leglaábbis nálam hogyha így indul és nem randidolog, akkor ez szexrevaló viszony. Hálásnak hálás vagyok neki meg minden de én mellette voltam mással is.

Nem értem egyébként az ilyen dolgokat, ha valakivel szexet akarok és beleegyezik akkor miért esik rögtön át a ló túloldalára? Ő is sokszor mondja azt hogy nagyon jó velem szexelni és örülne ha aktívan tudnánk ezt csinálni, kb 3-4 naponta mindig lefekszünk általában úgy hogy ottalszik egyikünk a másiknál, de ez csak szexről szól egy kis barátság mellett.

Azokat a pasikat nem értem akik "lefektetnek valakit" és utána már nem kell nekik. Mármint ha érzelmi dolog kezd kialakulni akkor én is inkább menekülök, de azért vagyok annyira felnőtt, hogyha megegyezünk szexben nem gondolom azt, hogy az 5. alkalommal majd belémszeret. Ha meg igen akkor ráérek akkor menekülni... azért sokaknak az megalázás, hogy lekfeszünk velük és aztán annyi, miközben nem is szeretnének belénk sokszor, csak hát az a szűk réteg aki igen kiváltja belőlük a menekülési hajlamot.

Olyan szex meg szerintem nincs amitől egy nő engem megfogna. Mármint én ismerem őt, jófej, de barátnőnek nem hozzám való. Ezen pedig nem változtat a szex, lehet isteni, mert az is, de ettől még ő az ő, nem igazán egy a világnézetünk.

A magadhozkötést meg inkább felejsd el, ha megérzi menekülni fog.

2016. máj. 30. 09:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A szex baromi kevés önmagában. Remélem hamar megtanulod, különben csak egy értéktelen ürítőedény leszel, és 30 évesen(20-30 pasin túl) is rinyálni fogsz miért nincs normális pasid...
2016. máj. 30. 09:53
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
arról nem beszélve hogy férfiak vagyunk a szex az csak szex. aki jól néz ki egy kicsit is azzal már bőven elég indok hogy szexeljek, de ha az azzal jár, hogy ő belémszeret akkor inkább kihagyom.
2016. máj. 30. 09:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Annál azért többre van szükség egy normális pasi esetében. A jó szex az csak egy dolog. Azt akárkitől meg lehet kapni.
2016. máj. 30. 10:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2016. máj. 30. 10:03
 8/10 anonim ***** válasza:

a jó szex hozzáláncol ;)

azonban önmagában csak ez, hosszú és komoly kapcsolatra nem elég.

Arra jó hogy alkalmi kapcsolat stb, összejárásra, de komoly kapcsolatra, ha alapvető dolgok nem stimmelnek a felhőtlen szex kevés.

2016. máj. 30. 10:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Hányszor írjuk még le, hogy hosszútávra csak a puncid édes kevés. Ha csak a testedet tudod nyújtani, akkor maximum szexkapcsolat fog összejönni de komolyabb semmi esetre sem.
2016. máj. 30. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:
45%

Kizárt. Mindig van újabb, mindig van szebb, izgalmasabb.

Ha rögtön lefekszel vele, anélkül, hogy neki ezért meg kellett volna dolgozni, csak elértékteleníted magad a szemében. Egy értéktelen rongy emberrel meg senki sem akar tartós kapcsolatra lépni.

Egyébként is nagy hiba lenne pont a szexre tenni fel mindent. Legyél partner az élet MINDEN területén, azzal tudod elkapni a tökeit.

2016. máj. 31. 19:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!