Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! A szopast vadul szeretitek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 29. 23:57
11/17 anonim válasza:
Kezdésnek nagyon gyengéden, majd finoman erősebben szeretem!
12/17 anonim válasza:
Hangulat és szituációfüggő! Mindig akkor a legjobb, ha mindkettőnk hangulata egybecseng!
Ne feledjük, az is lényeges, éppen a partner az aktív kényeztető fél vagy mi. Afelett sem szabad átsiklani, miként szereti a párunk, neki milyen a hangulata.
Az én nejem hol fáradtan várja a kényeztető masszázst, ami szexel ér véget. Ekkor a szopást is lágyan szereti. Hol pedig fel van pörögve és szinte dominaként veti rám magát és szinte letépi a férfiasságomat. Olykor pedig azt várja, erélyesen, haját markolva szopassam meg.
Tehát, a vadságnak is vannak pro és kontra viszonyai, akárcsak a lágyságnak.
13/17 anonim válasza:
#2: Wow. Ugye ott az orránál nem a taknya fojt?...
14/17 anonim válasza:
Én nem. Lassan érzékien akkor olyat lövők hogy kilyukad a lány feje...
15/17 anonim válasza:
én a kemény szopatást szeretem:)
16/17 anonim válasza:
Előjátéknak szopatok folytatásnak szájba dugás. Golyókat se felejtse el a szorgoska.
17/17 anonim válasza:
Én így szeretem. Az asszony odahajol a péniszemhez szájával hátrahúzza a fitymámat,majd a nyelvével izgatni kezdi a fitymafékemet ami piercinges, ekkor már az elő nedvem megjelenik.Ezt követően bólintó mozdulattal bő nyállal szopni kezdi a farkam.Többször az arcához simítja a péniszem. Az orgazmusom során a spermám a szájában landol.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!