Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb a mellem?
En is megszeretnem műttetni.
Nem azert mert barkinek baja lenne vele..csak nekem igy nem tetszik.
De neked kell erezni h akarsz-e egy ilyen beavatkozast..mas ezt nem mondhatja meg neked :)
Nyugodt szívvel küldhetsz képet, szívesen alkotok egy véleményt róla :)
F
Csak abban az esetben fekudj kes ala,ha magadnak akarsz megfelelni..Masokert megvaltozni nem erdemes,aki szeret,az szeret ugy ahogy vagy.
Push-up? Ne tegyuk mar ki szemfenyvesztesnek a pasikat..Aztan mikor agyba kerultok jon a nagy seggre eses,hogy hoppa megsem akkora amekkoranak kinezett.(Bar van aki meg tudja itelni de akkor is.)Inkabb legyen kicsi de a tied.
Amúgy ne műtsd meg! Én szeretem a kis melleket is nagyon :) a Push.up.. Meg engem nem is érdekel... Azokat a férfiakat szánd inkább akik ezt nézik :/.. Megakasrz nekik felelni és aztán szóva tennék ezt :O = Nem hozzád való!
F
Szerintem inkább legyen kicsi és természetes, mint feltöltött.
Szabad amúgy kérdeznem, mekkora? :)
Keress rá itt, a gyakorin, már 1000x megválaszoltam/megválaszoltuk. Nagy a rajongótábora. Nem ezen múlik, nyugi. Sok férfi lesz, aki szeretni fogja... Olvass utána. Legyél vékony, de inkább sportos. Járj futni, kondizni, vagy úszni, teniszezni, valamit csinálj. Alakformálás a lényeg. Egy feszes testű, kis mellű csajt nem sokan utasítanak vissza! Legyen formád, ez a lényeg. A mellméret már nem számít onnantól.
Ez pl. csodaszép és nincs nagy melle.
Áh, már megint!
Megértem, hogy a női mell fontos másodlagos nemi jelleg, a nőiség és az anyaság szimbóluma, de...
Szerinted a férfiak egy kötőszövetes állományból és zsírszövetből felépülő páros szervbe szeretnek bele?
Szerinted egy nő egyetlen értéke a mellei?
Ha megműteted magad, kb. hét hétig elégedett leszel, de a személyiséged nem változik: negatív önértékelés, újabb kudarcok, újabb testrész, mint bűnbak: ajak, orr, fenék stb.
Sajnos, a magyar nők a melleikkel jobbára esztétikai szempontból foglalkoznak, de az emlőkarcinóma (mellrák) megelőzésével nem. Ha későn diagnosztizálják, akkor jön a csonkításos műtét és akkor a kis melleknek is búcsút kell mondani.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!