Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexkapcsolat az exszel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat az exszel?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róla? Volt már ilyenben részetek? Jó vagy rossz vége lett? Lehet belőle újra kapcsolat?

(3 hónapja volt a szakítás, 1hónapja tart a szexkapcs.)

2016. máj. 29. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem tudatlanságra vall. Annyi értelme van, mintha a döglött haladat bent hagynád az akváriumban.
2016. máj. 29. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát, akkor már vele alkalmi, mint egy vadidegennel addig míg nem találok másik hosszútávút.
2016. máj. 29. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Kizárt.
2016. máj. 29. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Én ebben a helyzetben vagyok. Igaz mi másfél évvel a szakítás után kezdtünk el összejárni. Nálunk november óta tart. Egyikünk sem érez semmit a másik iránt. Barátok maradtunk egyébként is, mert napi szinten beszélünk.

Nem lett újra kapcsolat belőle, nem is szeretnénk már. Ha lesz komolyabb valaki az életünkben, akkor természetesen véget vettünk ennek ami most van kettőnk közt.

L

2016. máj. 29. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:
11 evvel a szakitasubk utan 10hobapig jártunk ossze,a szex mindig baromi jol mukodott közöttünk. Probalkoztunk tobbszor a kapcsolattal is, az nem ment..most mar csak barátok vagyunk, mar egyaltalan nem erdekel pedig 10evembe telt tul lennem rajta..
2016. máj. 29. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:

"Lehet belőle újra kapcsolat?"

Kitalálom: nő vagy.

2016. máj. 31. 10:26
 7/7 anonim ***** válasza:
A szakító félnek kényelem, a dobott félnek sokszor csak meghosszabbítja a szenvedéseit es megnehezíti az ujrakezdest mással. En legtöbb exemmel csinaltam bár volt lelkifurdalásom miatta.
2016. máj. 31. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!