Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideje nem tudom ki elégiteni a feleségem! Más lányt ki tudnák?
Szerintem próbáld meg feldobni egy kicsit a szexuális együttléteket, mert lehet hogy egyhangú neki. Nem kell fejen állva csinálni, inkább keress új helyeket.
Legutóbb a páromat a főnöke irodájában nuttattam a csúcsra egy jó kis antik díványon. Jó volt hogy bármikor betoppanhatott volna a főnöke, tiszta izgalom. Ajánlom a nyilvános helyeket, vagy a szokatlanokat mint az alagsori fatároló, a nudista strand, a hősök terén a lovas szobron.
Ezek nekem is rajta vannak a bakancslistámon.
Miért érdekel mégis, hogy más lányt ki tudnál-e elégíteni? Feleséged van, akkor meg nem tök mindegy mást ki tudnál-e? Úgysem leszel mással, akkor meg értelmetlen a kérdés. (feltételezem jóhiszeműen)
Amúgy meg kérdezd meg tőle, hogy szeretné, hogy jobb neki..
Ha eddig kitudtad, akkor kérdezd meg őt, hogy mi változott benne? Veled van-e baj, vagy neki van nehéz időszaka? Legyél vele türelmesebb, lássa, hogy fontosnak tartod az ő élvezetét is.
Ha eddig sem tudtad, csak eljátszotta az ellenkezőjét, akkor elképzelhető, hogy belefáradt a színészkedésbe. Akkor gáz van.
Harmadik eshetőségvés szerintem ennél van a legnagyobb bibi, hogy már nem érez irántad úgy, ahogy eddig. Tudod, egy nőnek fontos az érzet, hogy szeretik, fontosak a másik számára. Ha egész nap semleges vagy vele, este nem fog tudni hirtelen szerelmes, odaadó feleségként funkcionálni. Ez az igazság.
33/n
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!