Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Barátom belájkolta egy csajnak az összes képét (kb olyan 60at), és emiatt összevesztem vele, azt mondta semmit nem jelent, de szarul esik nagyon. Feleslegesen hisztizek vagy jogosan sértődtem meg?
2016. máj. 28. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges feltekenykedni, ha valakit vinni lehet, akkor vigyek is el, nem kar erte :) Olyat érdemelsz, akit nem erdekel mas rajtad kívül! mondom ezt 25 évesen, 10 eves párkapcsolatban.
2016. máj. 28. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
Ff Elesleges hiszti (bar fura)
2016. máj. 28. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
81%

Nem hisztizel feleslegesen, de jogosan sem sértődtél meg (jó, mi?) Nem tudom, hány éves vagy, nem is fontos, de kezeld már őt felnőtt, érett nő módjára. A barátod nem a tulajdonod, hanem a párod. Ő is emberből van, neki is vannak emberi érzései. A "like" arra való, hogy kifejezzük, hogy tetszik neki valami, kedvel valamit. Attól, hogy veled van, az nem tiltja azt, hogy más ne tetsszen neki. Gondolj bele, attól, hogy te szeretsz valamilyen ételt, nem szeretheted kizárólag csak azt az egyet. De a barátod azért van veled, mert téged választott, téged szeret.

Mivel egy kapcsolat egyik alapvető eleme a bizalom, ezért az lenne a jó, ha megbíznál benne. Kezdhetsz már most elgondolkodni, hogy mi a gond a kapcsolatotokban, mert van. Részedről nincs meg a bizalom.

Az pedig, hogy így kezelted a problémát, na az végképp nem felnőtt, megfontolt és érett viselkedésre utal. Ilyenkor nem az a megoldás, hogy kivered a hisztit, hanem leülsz vele szemben, megfogod a kezét és higgadtan elmondod neki az érzéseidet.

22/F

2016. máj. 28. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valakinek van barátnője azért ne likeolgassa már valami másik random nőnek 60 képét...oké,tetsszen neki meg minden, de hogy ezt ilyen nyíltan is mások tudtára adja, na az valami iszonyú gáz és megalázó. És nyilván nem a tulajdonod a barátod és nem szólhatsz bele minden lépésébe, de attól még figyelemmel lehetne feléd.
2016. máj. 29. 00:05

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!