Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyaljam ki a bnőm?
Figyelt kérdés
a barátnőm nemélvezi,hogy ha nyalom :S pedig ha ujjal kényeztetem azt nagyon élvezi...de ezt nem:S tudnátok valami tanácsot adni,hogy-hogy csináljam2008. szept. 25. 16:14
1/3 anonim válasza:
A csiklóját nyalogasd elég intenzíven és közben az ujjaddal is kényeztesd.Próbáld meg még a fenekénél és ingerelni.Akár mehet egyszerre mind3-on helyen.Sok sikert.
2/3 anonim válasza:
Szerintem az előző választ elég egyértelműen egy pasi írta... Nem kell semmilyen túlzásokba esni, a legtöbb baj abból szokott lenni hogy a pasik általában a saját nemi szervük működéséből indulnak ki, és nagyon keményen dörzsölik egy nő csiklóját. Először is nem kell rögtön a lényegre térni és belenyalni a közepébe, hanem körbe kell csókolgatni és simogatni a puncit és a szeméremdombot. A konkrét nyalásnál pedig a nyelv maradjon mindig puha, petyhüdt, mintha lefetyelnénk és ne feszüljünk neki teljesen a puncinak, hanem hagyjuk hogy a párunk tudja egy kicsit helyezni ide oda. (Egy bi nő)
3/3 anonim válasza:
puszilgasd kicsit a lábát meg ugy körbe mindenét kicsit húzd az agyát hogy nagyon beizguljon :) utána kezdj hozzá.elösször 1-2 puszi majd kezdj el a csiklójával játszani kicsi nyali akár szivd is be,azt nagyon szeretik :)
a nyelved pedig dugd be a hüvelyébe az a másik amitől nagyon kész vannak. :)
remélem segitettem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!