Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha a szexről beszélgetünk? És baj, hogy tapasztalatlan vagyok?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy sráccal, akivel tegnap skypeoltunk. Egyszer csak elkezdtünk beszélni a saját életünkről, hogy kikkel csókolóztunk, szex stb. Kb. 3 órán keresztül ez volt a téma, elmesélte a tapasztalatait. Aztán mondtam, hogy én még szűz vagyok, és mindig hozzáfűzte viccesen, hogy "kis tapasztalatlan". Nem tudom, mennyire jó, hogy ilyen bensőséges dolgokról beszélünk másfél hónapnyi beszélgetés, találkozgatás után. Mert pl. erősen célzott rá, hogy már nem sokáig leszek szűz... meg ilyenek :D 19/L2016. máj. 28. 10:31
1/9 anonim válasza:
Ha a másfél hónap alatt sokszor felhozta már,hogy "nem sokáig leszel szűz",stb. dolgokat akkor egyértelmű,hogy csak megakar d*gni. Ha neked egy ilyen srác kell,akkor gyerünk. Ha csak ebben a 3 órában hangzottak el hasonló dolgok,akkor nem nagy para,simán elképzelhető az is,hogy kamuzott, csak tette a fejét és még ő is szűz.
2/9 A kérdező kommentje:
Most először beszéltünk a szexről, korábban sose. Érdekli a családom, meg én. Már azt tervezi, hogy nyáron az összes időnket együtt töltjük.
2016. máj. 28. 10:42
3/9 anonim válasza:
Azért vigyázz az ilyen fiúkkal,mert nem tudhatod hogy valójában mik a szándékai.
Az ,hogy a szexről beszélgettek az még nem gond,ha téged nem zavar.19/L
4/9 anonim válasza:
Nem baj, kesobb ugysem csak beszelgetni fogtok rola.
5/9 anonim válasza:
Emberek, másfél hónapja (!) beszélgetnek. Nem másfél napja.
6/9 anonim válasza:
Azért nem teljesen világos... Találkoztatok-e már? Jártok?
7/9 Deflohelp válasza:
Egyáltalán nem baj, ha beszélgetsz róla. A tetteket viszont jól gondold meg. A tapasztalatlanságon pedig könnyen segíthetsz egy kis olvasással, ha a Szexualitás kategória keresőjébe írod: tapasztaltak szerint
8/9 anonim válasza:
Tehat, nem vagy ezzel a pasival kapcsolatban, alig masfel honapja dumalgattok, de o lazan celozgathat neked arra hogy hogyan fog teged megdugni, es meg csak nem is ez az, amin elgondolkozol. Az korrekt. Tartasodat hol hagytad? :'D
9/9 anonim válasza:
Nem baj! A másik megismeréséhez ez is kell!
Én is szoktam beszélgetni a szexről és ettől még senkinek semmi baja nem lett!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!