Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas a szex a párommal. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
valaki valamit ajánlani? ? :/2016. máj. 28. 09:27
1/14 anonim válasza:
kicsit beszámolhatnál részletesebben. Mitől unalmas, mi teszi unalmassá. Hogy szoktátok csinálni? Milyen gyakran, mennyire változatosan?
2/14 A kérdező kommentje:
2-max 3 naponta csináljuk.. különbözöen csináljuk.. de kiváncsi vagyyok hogy ti nektek mi a jó :D
2016. máj. 28. 09:45
3/14 anonim válasza:
hát mi hetente max 1x csináljuk, annak is örülök hogy van, az unalmas már luxusnak számítana.
4/14 anonim válasza:
És mi az unalmas? Lehet, kevesebbet kellene csinálni, akkor nem lesz unalmas.
5/14 anonim válasza:
kipróbálnám a pároddal - vagy veled, nem tudom, melyikőtök a nő - aztán megmondom, mit kellene csinálni
6/14 A kérdező kommentje:
1.A kérdésemben nem tettem fel olyan kérdést hogy ki szeretne velem együtt lenni. 2.együtt élek a párommal 2 éve együtt fekszünk le együtt kelünk fel. ez szerintem alap hogy 2-3 naponta :) 3.bunkok ne irjanak köszi!!!! ;)
2016. máj. 28. 09:53
7/14 anonim válasza:
ember,m ha nem tudod leírni, hogy mitől unalmas, mi unalmas benne, hogy várod, hogy értelmes normális válaszokat adjunk ?
8/14 anonim válasza:
JAjj már csak egy kis kreatívitás és merészség kérdése az egész...engedjétek el egy kicsit a fantáziátokat...Mondom ezt úgy hogy lassan 10 éve vagyok együtt a párommal. Menjetek el egy sex shopba, ott aztán lehet kapni játékszereket kiló számra, aztán szépen végigpróbálgattok mindent. Játszatok szerepjátékot. Hívjatok egy másik párt szexeljetek egymás előtt, ha bátrabbak vagytok akkor párcsere. Menjetek ki a pusztába és szexeljetek a kocsi motorháztetején, vagy liftben, vagy vonaton, vagy lépcsőházba. Vagy mittudomén, a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen, csak egy kis kreatívititás kell hozzá...
9/14 A kérdező kommentje:
7. válasz adonak köszönöm a választ :)
2016. máj. 28. 10:33
10/14 anonim válasza:
Próbáljatok ki új dolgokat,új pózokat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!