Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felkészülni az análsexre?
Figyelt kérdés
Ha kiszeretném pronbálni. CSak félek h fáj.
Mit kell tenni? Fel lehet rá készülni valahogy h mire eljutunk odáig ne legyen fájdalmas? A barátom nagyon szeretné, és elöször én nem akartam deh egyre jobban izgat a dolog, és amikor ujjaz, akkor néha bedugja az ujját a fenekembe is, és nagyon jo, deh csak egy ujjal, a kettö már fáj, h kéne azt h ne fájjon két ujjal sem meg majd ha a péniszével is ki akarjuk probálni?
2008. szept. 25. 16:08
1/6 anonim válasza:
ha nem elenkezik a barátod akk nyelvel is kényeztetheti.de ha van kéznél síkosító akk az semárt...:)sok sikert;)
2008. szept. 25. 16:12
2/6 anonim válasza:
hm.. Én csak egyszer csináltam análisan a barátommal, de Nekem nagyon nem tetszett.. De kinek milyen..
Amúgy ugy is próbálhatjátok, ahogy leírta az előttem lévő, de készülj fel, hogy sehogy sem lesz jó érzés, legalábbis addig, amíg bemegy.. utána nagyon gyendédnek kell lennie veled a barátodnak és majd megszokod! remélem élvezni fogod! :) Nekem sajnos nem ment.. :(
2008. szept. 25. 16:34
3/6 anonim válasza:
Nekem az első néhány alkalom nagyon kellemetlen volt, de az a titka, hogy nagyon el kell lazulnod... Hosszú előjáték, gyengéd, érzéki cirogatások, vagy ami bejön. A lényeg, hogy nagyon be kell dobnia előtte magát a pasidnak! :) Először nagyon furcsa érzés lesz, olyan mintha, vécézned kellene, de hidd el, aztán egyre inkább élvezni fogod! Persze csak a barátod miatt ne csináld majd, ha nem jó, az egyik előző kapcsolatomba én is így jártam, nagyon durva volt, nem figyelt rám közben, de ezt gyengédség, odafigyelés nélkül, főleg az elején, nem lehet csinálni.
2008. szept. 25. 17:56
4/6 anonim válasza:
Megoldható, de szerintem nem igazán érdemes.
Maradandó problémákat okozhat elég gyorsan.
Tehát, ha rászánod magad, csak nagyon ritkán tedd, és mindig bőven síkosítóval.
2008. szept. 25. 23:17
5/6 anonim válasza:
Nagyon el kell lazulnod. Segít ha előtte hosszú előjáték vagy puncinyalás volt és már be vagy melegedve. Síkosítót használjatok, annyira nem drága és mindenképpen nagyon megkönnyíti az anális szexet. Óvszert is célszerű, mert sok fertőzést el lehet kapni, aztán meg számolhattok a fájdalommal meg kellemetlenséggel, és szex nélkül lehettek egy hónapig :)
2008. szept. 26. 00:14
6/6 anonim válasza:
Hasonlóan az előttem szólókhoz,türelem,ellazulás és síkosító.Nálam mondjuk bevált,hogy előtte kimondottan ilyen témájú filmet nézünk,és franciázás közben a nyelvével,ujjával is kényeztet ott(sőt,úgy élvezek el,hogy 1-2 ujja a popsimban van-ez segít a tágulásban).És nekem legalább is jobb,ha háttal neki én ülök rá,és mikor már bent van és nem kényelmetlen,akkor térdelünk fel.Közben míg ő óvatosan elkezd mozogni,én tudom izgatni a csiklóm-nagyon jó érzés!De utána határozottan ajánlatos a fürdés,főleg ha folytatni akarjátok.Vágj bele nyugodtan
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!