Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzek így?
Figyelt kérdés
Barátommal 8 hónapja együtt vagyunk, 18 éves vagyok, de nem feküdtünk még le. Az igazság az, hogy szűz vagyok és nagyon félek az elsőtől... folyamatosan bennem van a megfelelési kényszer, nem akarok rossz lenni. Barátom már tapasztalabb, mint én és ez is folyton eszembe jut, hogy mi van, ha az előző barátnői jobbak voltak, mint én. Pettingélni folyamatosan szoktunk, de már néha gáznak érzem, hogy a mi kapcsolatunkban nem volt még szex, mert én ilyen vagyok...2016. máj. 27. 22:46
1/3 anonim válasza:
Ne félj. Jó lesz az első, ha a barátod normális és figyel rád.
Ha szeret akkor nem törődik ilyenel. Neki tökéletes vagy hisz 8 hónapja vár rád. Lazíts. Ha úgy érzed pedig vágj bele. Remélem segítettem 22N
2/3 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesz baj. Ha a barátod tényleg szeret, figyel rád. Jó lesz nagyon! Az meg h ő tapasztaltabb, az előny, nem pedig hátrány! Így h van tapasztalata, jobban fogja tudni, h hogy érjen úgy hozzád, h neked az a legjobb legyen!
3/3 anonim válasza:
Ezért nem szabad kislányokkal kezdeni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!