Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek teherhe tudok ugy is esni ha nincs havonta meg a verzesem? 28 vagyok.
Miért ne tudnál?
Gyerek= petesejt + spermium
Menstruáció= minden hónapban megvastagszik a méhnyálkahártya és leválik ez maga a vérzés
Peteérésed attól még lehet,de ezt orvos tudja megállapítani,hogy van e megfelelő petesejted
Ha valaki terhes lesz az azt jelenti hogy a megtermékenyített petesejt szépen beágyazódik,megtapad a méhfalon,méhnyálkahártyán így a szervezet tudja hogy most méhnyálkahártyának nem szabad leválnia,ha mégis bekövetkezik akkor azt nevezzük vetélésnek és ugye ez megint csak vérzésként jelentkezik mivel levált a méhnyálkahártya.
Ha neked nincs vérzésed ,de peteérésed van esetleg megis termékenyült és jól megtapad a méhben akkor terhes vagy ennyi. Te igazából mindig azt hiheted ezzel az erővel hogy terhes vagy mert ugye havi szinten nem jelentkezik a vérzés amiből tudnád hogy nem.
Hát igen ez már nehéz kérdés sajnos orvos nem vagyok szivesen segítenék,de minden ember más nincs két egyforma szervezet. Orvosnál voltál? Mert mindenképpen ki kéne deríteni miért nincs menzeszed. Mindig baj volt vele? Esetleg stressz miatt,hormonális baj,súlyingadozás ezek mind mind szerepet játszhatnak tapasztalatból mondom.
De egyébként bármikor amikor kívánod csináljátok :D a test úgy is sugallja mire van szüksége,ösztönösen mikor jól érzed magad,kívánod stb... De mindenképpen előtte menj orvoshoz hogy minden rendben van-e ,mindent szépen meg kell nézetni,vérkép gondolom egy alapnőgyógyászati vizsgálat nagyon fontos hogy kitapintsa minden rendben van odalenn megfelelő állapotban vannak a szerveid stb.. igaz igen kellemetlen dehát muszáj..Sok sikert nektek!Vigyázz Magadra!
De tényleg menj nőgyógyászhoz nem jó ha mi idegen emberek okoskodunk :D én is csak azért mertem mert egészségügyi iskolába jártam nagyon érdekelt mindig is az emberiszerveze és nagyon általánis dolgokat írtam amit bárhol olvashatsz neten,de mint írtam mindenki más,egyedi nincs két egyforma eset,ember.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!