Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom viselni a lycra catsuit spandex ruhákat legyen az dressz leggings vagy egyrészes latex ruha csak fényes legyen anyám mind kidobatná velem szerinted mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szeretem ezeket a ruháimat sokszor a hétköznapokban is viselem öket fehérnemü nélkül is engem ez izgat és tetszik nem akarom,hogy anyám kidobja a kedvenc ruhadarabjaimat,de nem ért meg.2016. máj. 27. 19:01
1/7 anonim válasza:
Rosszindulat nélkül kérdezem.
Nem néznek az utcán k'rvának?
2/7 anonim válasza:
Nálam tarthatod, ha gondolod, majd vigyázok rá :D
3/7 anonim válasza:
Dugd el őket, nehogy kidobja ha nem vagy otthon. Az én anyám is ilyen, nem tudja felfogni, ha én is latex, fényes spandexbe érzem jól magam. De előbb-utóbb rájön, hogy felesleges paráznia, mert csak szinte őő csinál belőle problémát, nem azt mondom, hogy senkit nem zavar, de többnyire nem foglalkozik mibe járok, nekünk ez tetszik, akkor miért hordjunk mást?
4/7 anonim válasza:
Enyém is igy van vele. Szerencsére. Én kocsi csomijàba tartom legtöbbit. Baràtnőmnél pedig àt tudok öltözni :). Én a catsuitokat szeretem nagyon. Minnél feszesebb fényesebb annàl jobb. Latex catsuitot éppen ma rendeltem. Kivàncsi leszek milyen érzés lesz benne. Bàr àllitólag abba bele lehet izzadni.
5/7 anonim válasza:
El kell dugni őket! Legyen olyan hely a szobádban, ahová nem néz be!
6/7 anonim válasza:
Imádom ezeket a ruceekat,főleg az egész testet befedőket.
Annyira szexi és gyönyörű ahogy ráfeszülnek a testre és csillognak.
Sajnos nekem még nincs ruceem,de lakk szerű leggings volt már rajtam,imádtam.
Üdv. Egy transzlány.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!