Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A páromnak a pénisze fáj ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak a pénisze fáj ha le huzza a bört ez mitöl lehet?

Figyelt kérdés
ha le huzza a bört nem szereti ha a fejhez érek mert fáj neki
2016. máj. 27. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Na vájá... akkor mégis hogy szexeltek?
2016. máj. 27. 18:35
 2/9 A kérdező kommentje:
mikor be teszi nem fáj neki :D
2016. máj. 27. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Itt senki nem fogja tudni megmondani az okát, de nem normális, az biztos. Orvoshoz kellene mennie.
2016. máj. 27. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
B vitamin hiány okozhat bőr fájdalmat, nekem nem a péniszem, hanem a mellkasom fájt vagy 2 hétig, de elkezdtem szedni B vitamin komplexet, másnapra már éreztem, hogy javult, 3 nap múlva pedig teljesen megszűnt. Nem tudom, hogy ez kukin is kialakulhat-e, azért elmennék vele dokihoz. Illetve férfiak egészsége kategóriában talán több értelmes választ kaphatsz, mint itt.
2016. máj. 27. 18:43
 5/9 A kérdező kommentje:
De hogy ha be teszi akkor nem fáj neki.. :/
2016. máj. 27. 18:46
 6/9 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Az jó dolog ha megy az esemény, de attól még biztos, hogy nem normális. És hát akinek farka van, az tudja, hogy ez egy érzékeny téma, dokihoz mennék vele minél előbb. Inkább feleslegesen, mint, hogy később baj legyen. Sőt megmutatnám háziorvosnak és urológusnak is. De lehet, hogy nem kell ennyire rápörögni.
2016. máj. 27. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy túl durván érsz hozzá? Műkörmök, fog? Vagy túl száraz, amikor hozzáérsz?
2016. máj. 27. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:
fitymaszűkület, vagy rövid a "fitymafék"
2016. máj. 27. 19:34
 9/9 anonim ***** válasza:
A bőr vagy a makk fáj? Gondolom ha szex közben nincs gond, akkor nem a bőr, mert az akkor is problémát okozna... A makkja túl érzékeny, szoktatni kell és idővel jobban el fogja viselni ha olyasmi ér hozzá, aminek nem kéne :)
2016. máj. 29. 17:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!