Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk őszintén tetszenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk őszintén tetszenek nektek a szeplős lányok?

Figyelt kérdés

Találtam ilyen kérdést itt de nem csak megnyugtatás miatt írtátok sokan, hogy Igen? Mer én nem így tapasztalatom a valóságban. :/

18/L

2016. máj. 27. 18:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
56%
Hat van akinek jol all szeplosen..en a szoke szeplos lanyokat imadom :-)
2016. máj. 27. 18:17
 2/21 Pszt! ***** válasza:
93%
Igaz nem férfi vagyok, de szerintem a szeplős lányok nagyon is gyönyörűek :) Igazán egyediek, nincs két egyformán szeplős lány, nő :) Ne aggódj emiatt :)
2016. máj. 27. 18:17
 3/21 anonim ***** válasza:
Én szeretem! Olyan cukik az olyan lányok :) És nekem amúgy sem a külső a lényeg!
2016. máj. 27. 18:18
 4/21 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon bejönnek!!! Hugom is szeplős,és jól áll neki.
2016. máj. 27. 18:21
 5/21 anonim ***** válasza:
Emiatt aztán ne legyen félnivalód, szerintem nagyon szépek a szeplős lányok. Vörös hajjal meg, wao :D Imádom őket.(De egy világosbarna, barna hajjal is nagyon szépek) 22/F
2016. máj. 27. 18:21
 6/21 anonim ***** válasza:
Nincs gondom vele, főleg, ha szép arc társul hozzá. Pl. [link]
2016. máj. 27. 18:23
 7/21 anonim ***** válasza:
Igen! Sőt! Mindig egy vörös, szeplős nőröl álmodtam! 34 F
2016. máj. 27. 18:30
 8/21 A kérdező kommentje:

Hosszú barna göndör hajam van :"D

Azt se szeretem de azért sok ember Meg szokta dicsérni de mostanában inkább vasalom..

2016. máj. 27. 18:35
 9/21 anonim ***** válasza:
Igen, tetszenek.
2016. máj. 27. 18:40
 10/21 anonim ***** válasza:
Szerintem arctól is függ. Ha (sajnos vagy nem sajnos) elég csúnyácska valaki, majdnem, hogy rondít a szeplő. Mivel amerre én lakom, itt nincs sok szeplős lány. Nem akarlak elkeseríteni, de eddig nem nagyon láttam szexi vagy csinos szeplős lányt. Egyébként nekem is a vöröshajú szeplős lányok a gyengéim
2016. máj. 27. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!