Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kívánom az unokahúgom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánom az unokahúgom? El fog múlni valaha?

Figyelt kérdés

S.O.S !!

( nem kicsi, huszonéves ) de olyan 16-7 éves kora óta zavarban vagyok mellette, ha hozzám ér, vagy lehajol stb .. meg is moccan rá a bré' nem tudom róla levenni a szemem. Nem egy tárat ellőttem már rá fantáziálva!!! Miért pont Ő??? Ha hosszabb kapcsolatom lesz elmúlik ?? Mit tehetek ellene ??? Valai jár hasonló cipőben ?? hogy kezeli ??

2016. máj. 27. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Ne aggódj, nincs semmi gond, egészen addig amíg csak fantázia marad. Ne beszélj erről senkinek. Nyugodtan éld ki a legvadabb fantáziáidat vele, maszturbálj.

Egy idő után, ha elfogadod a vágyadat és már nem érzed úgy, hogy nem szabadna rá gondolnod, mert teljesen természetes kívánni egy ellenkező neműt, akkor fogod "elfelejteni". Az hogy nem szabad megkívánnod egy családtagot etikai kérdés, amit az emberek találtak ki. Holott valójában az a fontos, hogy ne ejtsd teherbe. A szexuális vágy és a gyereknemzés két különálló dolog.

2016. máj. 27. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
ugyaneza hejzet csak en a lany vagyok. :D unokabatyamal mi altalaban szexel kezeljuk :D
2016. máj. 27. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Azért nem tudsz tőle szabadulni mert tabunak számít és a tiltott gyümölcs mindig édesebb.

Emiatt nem is akarsz tőle szabadulni mivel ez plusz élvezetet okoz.

Pedig csak be kéne látni hogy nem annyira tilos, senki nem jönne rá, senkit nem érdekelne ha egyszer lefeküdnétek. Másik kérdés hogy utána kínos lenne minden családi összejövetel.

Nem éri meg.

Keress más izgalmat a szexben. Van még jópár fétis meg lehetőség.

2016. máj. 27. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. máj. 27. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Azért kívánod, mert nő, te meg pasi vagy. Mit akarsz még ezen kívül?
2016. máj. 27. 17:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Megkapni :D

De tudom, hogy beteges :S és elrontaná a viszonyunkat :S

2016. máj. 27. 17:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Beteg állat
2016. máj. 31. 18:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!