Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szeretnél valakit,250 kilómétert utaznál érte (felváltva, azaz utaznátok) 1-2 havonta?
Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 13:52
11/27 anonim válasza:
És ha külföldön dolgozna, de havonta egy hétre hazajön úgy is? :D
12/27 anonim válasza:
Ha igazán szeretem, akkor nem h 250km-t tennék meg érte, de a világ végéig is elmennék. Persze azért jó, ha ez a dolog oda vissza működik,és mindkét fél -nem azt mondom, h egyenlően, mert sokszor fura az élet, és az egyiknek jobb lehetőségei vannak mint a másiknak- a lehetőségeihez mértem vegye ki részét a dologból.
13/27 anonim válasza:
Azért itt a többségnek csak facebook-os távkapcsolata volt, szóval ne éld bele magad, hogy ez tényleg így megy, hogy 10ből 9 ember örömmel ugrana bele egy távkapcsolatba
14/27 anonim válasza:
#5ös vagyok, a magam részérő ponth nem facebookos kapcsolatról volt szó, mert a srác fent sem volt, de annál sz.rabb érzés, h te a távolság miatt meg úgy egyáltalán mindent megtennél a másikért h együttlehessetek, őt meg nem is érdekli. Én ezért is mondtam h mindkét félen múlik, és nemcsak a bizalom szempontjából.
15/27 anonim válasza:
NEM ! A többség nem utazna 250 km-t. Itt csak hazudnak össze vissza.
Volt aki 50 km-ről eljött randizni velem. Pedig megmondtam neki már előtte, hogy én nem fogok 50 km-t utazni hozzá, akármilyen jó nő is lenne. Csak időpocsékolás volt az az egy randi is.
16/27 anonim válasza:
És viggyázzatok az ilyennel. Mert átverhet ! Elutaztok több 100 kilómétert és nem lesz ott a megbeszélt helyen.
Induljunk ki abból, ha van egy kapcsolat és hetente 2-3-szor elmegyek a páromhoz, akkor az ne lakjon 20 km-nél távolabb.
17/27 anonim válasza:
Igen, volt is rá példa (330 km volt köztünk). A kezdeti időben távkapcsolat volt, lassan két éve meg már együtt is élünk. De mi úgy is vágtunk az egészbe, hogy ez nem mehet a végtelenségig, vagy neki vagy nekem költöznie kell majd, ha komolyabbra fordulna a dolog.
18/27 anonim válasza:
Én nem élnék távkapcsolatban, szóval nem vállalnám be.
Eleve bele sem vágnék egy ilyen kapcsolatba, az ismerkedés fázisában ezt letisztáznám és nem mennék bele, így érzelmek sem alakulnának ki.
19/27 anonim válasza:
Én távkapcsolatban vagyok a barátnőmmel. Minden hétvégét együtt töltünk, plusz az iskolai szüneteket. Kb 150 km-re lakunk egymástól és minden pénteken elutazok hozzá, aztán vasárnap vissza.legtöbbször én megyek, mert mindkettőnknek jobb így. Ja és már 10 hónapja együtt vagyunk.
20/27 anonim válasza:
Nem. Volt távkapcsom, több is, nem bírtam. Szerintem felesleges a szerelem mindent legyőz dologgal jönni, ép ésszel is be lehet látni, hogy ha valaki folyton rettentő távol van tőled, az nem működik sokáig, vagy csak nagyon takarék lángon. 24N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!