Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ennyire gáz?
Figyelt kérdés
A barátaim kinevetek,mert még szűz vagyok és már többször is elveszthetem volna csak én egy számomra különleges és csodálatos lányra várok.2016. máj. 27. 10:54
1/10 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy azok nem a barátaid.
2/10 anonim válasza:
#1 :DDDDD
Am sztem nem gáz...nyílván ha 30 éves vagyok akkor már az. De gondolom még tini vagy.
3/10 anonim válasza:
Sztem meg 30evesen se az. Azzal fekudj le akit oszinten szeretdz, ne azzal akivel utana megbanod!
4/10 anonim válasza:
Egyesek véleménye gáz,hogy számukra ez ilyen vicces. Nem külső elvárásból kéne szexelni.
5/10 anonim válasza:
a te felfogásodnak kellene általánosnak lennie
6/10 anonim válasza:
Szerintem sem gáz! A türelem nagy erény. Másokkal meg ne foglalkozz! Úgy éld az életed, ahogy neked jó!
7/10 anonim válasza:
Mintha akkora szám lenne elveszíteni :-P Az ilyenek szokták utána verni a fejüket a falba, hogy "de hülye voltam, hogy ezt eddig nem csináltam" :-P
8/10 anonim válasza:
Ez nem gáz. Az a gáz, amikor 15-16 évesek már túlvannak rajta.
9/10 anonim válasza:
Írd már le hogy hány éves vagy!!!
Ha 18-ig ha nem találsz csajt, az már tényleg szégyen! Nagykorúként már illene dugni.
10/10 anonim válasza:
Nem az a gáz, hanem az, h ezeket az embereket te a barátaidnak nevezed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!