Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mifer bele az elso talalkozasba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mifer bele az elso talalkozasba?

Figyelt kérdés
A pasival meg most kezdtunk el 2-3 hete beszlegetni.Nekem nagyon bejon es ezt megis mondtam neki hogy a kepek alapjan teljesen az esetem.Szernte pedig nagyon csinos vagyok fiatal de nem zavarjaes tetszik neki hogy cuki lnyok csoportjaba tartozom Szeretnenk talalkozni egymassl ebben a honapban.O pest mellett lakik en pedig pesttol 2 orara egy faluban.Azt irta hogy eltoltenenk egy napot egyutt pesten mert felmennek oda aztan o hazahozna engem kocsival.Azt hittem hulyeskedik de nem mert komolyan gondolja hogy hazahoz.Sokzor belegondolok a helyzetbe hogy valoszinu nem fogjuk kibirni hogx ne csokolozzunk mondjuk ez majd a helyszintol is fuggni fog.Szerintem vqlamikor este fogunk hozzank erni.Illik olyankor behivni a hazunkba? Ha mar hazahozott? Nem akarom hogy talalkozzon anyumekkal elvegre az elso randi utan nem johetunk ossze meg nem akarom bemutatni senkinek sem hiszen kitudja mi lesz utana velunk.Szerintetek igy hogy kicsit messze lakunk egymastol es eloszor talalkozunk egymassal mi fer bele az elso randiba? En nem bannam azt sem hgy egy strandra elmenjunk vagy inkabb egy jo kis furdobe ahol kettesbe lehetunk az eleg romantikus lenne.
2016. máj. 27. 00:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mit akarsz te romantikázni meg fürdőzni egy gyakorlatilag idegennel??

Istenem.....örülök,hogy idáig az ilyen lányok elkerültek.

2016. máj. 27. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!