Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam a penisznövelo gyakorlatokat ha nem vagyok egyedül itthon/folyton mozgás van? Egyáltalán ér ez valamit? Valakinek tapasztalat?
Figyelt kérdés
Nekem eleg kicsi, es emiatt kisse komplexusaim vannak. De muteni egyaltalan nem akarok a gyogyszerekbe meg nem hiszek...szoval elkezdtem ezt,de nem tudom mindennap csinalni,mert nem vagyok egyedul..wc-be meg nem zarkozhatok be 40 percre.
Ha pl. csak masnaponkent "edzem" akkor is lehet haszna? 18/F
2016. máj. 26. 20:07
2/5 A kérdező kommentje:
Jelq, meg megfogod a veget es nyujtod..
2016. máj. 26. 20:34
3/5 anonim válasza:
Röhely, hogy ilyen hülyeségeket elhisznek az emberek
4/5 anonim válasza:
Röhej* 12 óra autópolirozás után a helyesírás sem megy már
5/5 anonim válasza:
Inkabb pc izom erosites. Azzal allitolag 1 centit no. De a nyujtas nem oke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!