Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek az onkielegites ellen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az onkielegites ellen?

Figyelt kérdés
1 éve probalok leszokni az onkielegitesrol de nem megy. Mindig bocsánatot kértem Istentől de mégis elkovettem. Mit tegyek? Félek hogy a pokolba kerülök. Református hívő vagyok.
2016. máj. 26. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
ha isten szerint ez bűn akkor neki kéne a pokolban égnie!
2016. máj. 26. 17:32
 2/12 anonim ***** válasza:

Az önkielégítés egy természetes dolog.

Egyébként megkérdezhetem,hogy miért pont ezt a vallást választottad?

Miből gondolod,hogy tényleg ez az igazi?

2016. máj. 26. 17:34
 3/12 anonim ***** válasza:
2016. máj. 26. 17:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Mert ez a legjobban bibliahű. Te milyen vallású vagy?
2016. máj. 26. 18:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha segít gyónj meg nekem

de csatlakozom a többiekhez természet dolog

2016. máj. 26. 19:27
 6/12 anonim ***** válasza:
természetes elírtam bocsi
2016. máj. 26. 19:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy????
2016. máj. 26. 19:32
 8/12 anonim ***** válasza:

A kerdesre: ha gyenge vagy es nem birsz leallni akkor vallald a kovetkezmenyet: egj a pokolban.

A vallashoz: arrol a bibliarol beszelsz, amit emberel irtak es most szent iras neven fut? Evszazadokkal Krisztus utan leirtak mi tortent? (Az Oszovetsegrol ne is beszeljunk).

Alapesetben ket nap mulva kiszinezi a nephagyomany a torteneteket, a Bibiliaban Istenrol irnak.... es tenykent kezelik ...

2016. máj. 26. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Sportolj. Ha rendszeres testmozgást végzel sok egyéb más hormon mellett endorfint szabadít fel, ami örömérzetet ad. Ezáltal kevesebb lesz az ingered, hogy magadhoz nyúlj.
2016. máj. 26. 19:49
 10/12 TatyóKirály ***** válasza:
Bibliahű, az... Mert neked van egy 2000 éves bibliád eredeti nyelven, és még érted is, mi?
2016. máj. 27. 19:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!