Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi idealista? Fogadjuk el, hogy a szerelem agyunk vegyi boszorkány-konyhájának terméke (fenil-etil-amin, oxitocin, enforfinok, dopamin), nincs benne semmi misztikum. Ettől persze csodálatos érzelem!
Mert ez alakult ki a társadalmunkban. A szerelem misztikuma régebbi, mint a tudományos ismeretünk a szerelemről és a szexuális vonzódásról.
Egyébként túl van misztifikálva a szerelem. A szex meg nem értem miért csak egy monogám kapcsolatban normális és ha valaki többekkel szexelne vagy akár lenne partnerkapcsolati viszonyban netán alapítana családot több "párral" az miért olyan elképzelhetetlen valóságtól elrugaszkodott, és egyúttal erkölcstelennek, és állatiasnak bélyegzett elgondolás?
Kb. sejtem mire gondolsz, nos ha mindenki materialista lenne, akkor mindenki úgy dugna és kefélne, mint az állatok (bár ehhez a jelen társadalom is közel áll, és nem mondanám a társadalomra, hogy annyira okos lenne).
Én amikor szerelmes voltam (nem fordult elő sokszor), akkor én nem azért voltam szerelmes, mert felállt a farkam, vagy mert teli volt a tököm... ...én azért voltam szerelmes, mert nagyritkán felfedeztem egy nőben azt amit el tudtam volna viselni egy életen át... :-)
A te felfogásoddal megközelítve a dolgokat, tulajdonképpen semminek sincs semmi értelme, véleményem szerint úgy meg kár létezni!
Nos az idealizmus csak próbál értelmet adni annak, aminek nincs... Shakespeare is megmondta: "Sok hűhó semmiért"! :-)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!