Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarabb jött meg ami nem megszokott és pecsételő vérzésem volt. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
1 héttel hamarabb jött meg a vérzésem ami nálam nem szokványos mivel mindig rendesen időben jön meg nem szokott se késni se hamarabb jönni. Szóval most hamarabb megjött a kelleténél. Első nap minden szokványos volt semi furcsát nem7 vettem észre második naptól egészen négy napon át barnás pecsételő vérzésem volt (néha pirosas). Szerintetek mitől lehet? 18/L (kiosztó commentek kiméljenek)2016. máj. 26. 02:39
2/13 anonim válasza:
Hat vagy hormonzavar vagy baby?Esetleg fogamzasgasgatlot nem kezdtel el szedni?
3/13 anonim válasza:
Védekezés mivel? Stresszes időszakod van?
4/13 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz,18 évesen már ajánlott a rákszűrés. Lehet, hogy nincs semmi bajod, de lehet hogy van valami picike gond.
5/13 anonim válasza:
Hú, nem kell mindjárt beijeszteni szerencsétlent... Az esélye hogy ráktól van 0,1%...
Vagy a védekezéssel van gond, vagy simán vizsgadrukk, kis hormonigadozás.. 100 millió dolog állhat a hátterében! A női szervezet működése bonyolult és minden hatással van rá.
Akkor menj el nőgyógyászhoz, ha a következő hónapban is szokatlan, vagy esély van a terhességre.
6/13 anonim válasza:
Igen, az is lehet, hogy pszichoszomatikus tünet. A női szervezet igen reaktív a lelki behatásokra.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszotokat! Igen élek nemi életet párommal! Rákszűrésen mult év vége felé voltam nem volt vele semmi gond. Nem szoktam idegeskedni elég nyugodt a körülményem. Csak ez aggaszt kicsikét hogy mitől lehet mert nekem rendesen beállt a ciklusom nem szedek fogamzás gátlót! Szerintetek tényleg baba van a dologban? Válaszokat köszi :)
2016. máj. 26. 15:51
8/13 anonim válasza:
Hat en tesztelnek egyet abbol kiderul;)
9/13 A kérdező kommentje:
Nem korai még kicsit tesztelni? :)
2016. máj. 26. 20:16
10/13 anonim válasza:
Ha jól tudom, rendkívüli petekiszabadulás (ovuláció) is okozhat ilyet. És akkor fogamzás is történhetett.
Vagy nemi baj.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!