Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert nem tudok elelvezni? 18/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tudok elelvezni? 18/L

Figyelt kérdés
Mar erzem hogy na most fogok elmenni es ottvagyok pont a hatarnal de nem tudok elmenni. Megvan az a nagyon jo erzes de nem erzem az orgazmust. Miert lehet ez ?
2016. máj. 25. 21:18
 1/10 RRR ***** válasza:
100%

mert zavar valami

mert kevés az inger

mert nem jó az inger

mert nem vagy elég "csúszós" és kidörzsölődsz

2016. máj. 25. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Partnerrel vagy partner nélkül?
2016. máj. 25. 21:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Termeszetesen partnerrel es szexrol va szo.
2016. máj. 25. 21:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

1# megadta a választ

bár nem kérdezted, de talán egyedül kellene elöször próbálkoznod, nálad jobban senki nem ismeri a tested reakcióit

2016. máj. 25. 21:46
 5/10 Deflohelp ***** válasza:
Fontos, hogy amikor a határnál vagy, a párod ne változtasson a pozíción.
2016. máj. 26. 08:16
 6/10 anonim válasza:

Én is ebben a helyzetben vagyok. Magamban nagyon is el tudok élvezni, de a párommal nagyon ritkán. Múltkor több, mint két órán keresztül csináltuk, és odafigyelt rám, még simogatta is közben, és én is éreztem, hogy mindjárt, mindjárt... és nem.

Szerintem is agyban (vagy szívben) lehet a gond...

2016. máj. 26. 14:53
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 en is pont ezt erzem es pont ugyan igy van velem is, torodik velem meg minden... Es megse.
2016. máj. 26. 16:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Mióta szexelsz? Milyen pózban?

Lovaglóban a legkönnyebb. Akkor álljatok neki, amikor már az előjátéktól majdnem elmész, és amikor már érzed, hogy majdnem ott vagy, akkor ugyanabban a pozícióban, csak keményebben csináljátok. Azért is jó a lovagló, mert ott tudod magadnak szabályozni az ingert,intenzitást, a legjobb legérzékenyebb pozíciót felvenni, és a hüvely mellett a csikló is kap rendesen.

2016. jún. 16. 09:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne változtasson a pózon tempón, stíluson, beesési szögön, erőn stb. stb. Akkor szólj neki, hogy legyen monoton és így csinálja tovább. Sok srác azt hiszi ha virtuóznak tűnik, akkor az is. De nem.
2016. jún. 16. 09:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Nemtom. Nekem bejön, ha fokozódik a tempó olyankor. Az lendít át.
2016. jún. 16. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!