Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok elelvezni? 18/L
mert zavar valami
mert kevés az inger
mert nem jó az inger
mert nem vagy elég "csúszós" és kidörzsölődsz
1# megadta a választ
bár nem kérdezted, de talán egyedül kellene elöször próbálkoznod, nálad jobban senki nem ismeri a tested reakcióit
Én is ebben a helyzetben vagyok. Magamban nagyon is el tudok élvezni, de a párommal nagyon ritkán. Múltkor több, mint két órán keresztül csináltuk, és odafigyelt rám, még simogatta is közben, és én is éreztem, hogy mindjárt, mindjárt... és nem.
Szerintem is agyban (vagy szívben) lehet a gond...
Mióta szexelsz? Milyen pózban?
Lovaglóban a legkönnyebb. Akkor álljatok neki, amikor már az előjátéktól majdnem elmész, és amikor már érzed, hogy majdnem ott vagy, akkor ugyanabban a pozícióban, csak keményebben csináljátok. Azért is jó a lovagló, mert ott tudod magadnak szabályozni az ingert,intenzitást, a legjobb legérzékenyebb pozíciót felvenni, és a hüvely mellett a csikló is kap rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!