Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan ember aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ember aki nem szereti a szexszet, és hogy ha nem szereti, mi az oka rá?

Figyelt kérdés
Én személy szerint tudok egy embert aki már évek óta nem szexelt, és nem is igényli, de mi lehet az ilyen emberekkl?!

2016. máj. 25. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Hasonló zavar mint a homoszexualitás, a biszexualitás meg az LGBT-ABCDEFGHIJ meg mittudomén mit nem találnak még ki.

Aszexualitás, amúgy. Szexuálisan tökéletesen érdektelen emberek. A kapcsolataik leginkább barátságon alapszanak. Mármint olyan emberrel, akivel amúgy nem azon alapulna. Értsd jól.

2016. máj. 25. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Van az aszexualitás, amit az első ír, meg van az, amikor valakinek szar tapasztalatai vannak, és ebből alakul ki. A szex tanulási folyamat (főleg a nőknél amúgy), ha nem élvezed, a szervezeted egy idő után nem fogja akarni.
2016. máj. 25. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 6 éve nem szexeltem.Bár nálam a szex sosem volt első helyen.Oka,nem találtam olyan embert,akivel jól kijönnék hosszútávon,szimpatikus,nem felszínes egyed.Amúgy van igényem szexre,csak megoldom masztival.
2016. máj. 25. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindig nagy kanegér voltam, de egyszer egy szerelmi csalódás nagyon padlóra küldött. Akkor egy ideig nem is tudtam nőre nézni.
2016. máj. 26. 08:11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!