Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj az ha a baratom néha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az ha a baratom néha furán videlkedik velem?

Figyelt kérdés
Tehát a baratommal 3 hónapja vagyunk együtt nem tudom miert ugy erzem mint ha furan viselkedne velem ha velem van minden oke van de ha haza megy akkor olyan flegmán viselkedik es ez nekem feltunt kerdetem tole hogy mi a baj de azt mondja nincs semmi baj csak anyi hogy faratt . Az amikor veelem van csak ram figyel meg minden es azt mondja hogy szeret de amugy nem szokta mondanni es meg mondom neki es mondom hogy hianyzik de ő mintha nem valaszolna meg mintha nem hianyoznek a megcsalast nem tenne meg velem vagyis nem merri mert sokk gondjaim vannak es szeret meg mondott dolgokat amiben biztos vagyok hogy nem teszi meg de nem ertem akkor miert furcsa velem ? Ha azt mondja hogy szeret nem olyan mint amikor a rozsaszin felhők voltak es az nagyban befolyasolja azt hOgy tobb dolog is volt koztunk ?

#Egylèpèst
2016. máj. 24. 23:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Nincs itt semmi baj!

Ha túl kitárulkozó lenne, öt percenként szerelmet vallana és a lábad nyomát csókolgatná, le se sz...rnád.

Megyek a harc, nők a palik ellen. Sálálálálá

2016. máj. 24. 23:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!