Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segített már valakin egy egyéjszakás kaland?
Bonyolult történet, de röviden a lényeg: 1 éve megismertem egy srácot, akivel szexkapcsolatot kezdtünk. Végig azt éreztem/érzem, hogy több. Mert nálam egy szexkapcsolat azt jelenti, hogy együtt vagytok, szex és vége. Ennek ellenére mi "párként" viselkedtünk. Csókolózás, szex helyett szeretkezés, kézfogás az utcán, közös programok.. stb. Viszont mégsem egy kapcsolat. És természetesen szépen lassan beleszerettem. Nos én ebbe beleőrülök. Az utóbbi 1 hónapban kevesebbet találkoztunk, nem keres stb. Úgy érzem, hogy nem tudom ezt máshogy lezárni, csak ha lefekszem valaki mással... hogy úgymond megkönnyebbüljek, elfelejtsem, lezárjam.. nem tudom. Tudom hülyeség..
Volt már esetleg valaki hasonló helyzetben? Azt érzem, hogy szükségem van egy másik kalandra, hogy elszakadjak tőle. Mit tanácsoltok?
L/24
Na, épp ezért kell a szexkapcsolatnak csak a szexről szólnia és szigorú szabályokhoz tartani magatokat:
1) Ez csak szex. Nem kapcsolat.
2) Ha valamelyikőtök érezni kezd a másik iránt valamit, azonnal be kell fejezni.
3) Nem vagytok egy pár, nincsenek közös programok, nincs séta az utcán, stb.
A szexen kívül egy szexkapcsolatba SEMMI nem fér bele! Legközelebb ésszel csináld!
Arra nem gondoltál, hogy esetleg megéri megkérdezni, hogy neki esetleg nem jelent-e többet?
Ha igen akkor minden jó, ha nem akkor szex mással...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!