Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávú szexkapcsolatban használtok óvszert?
Engem nagyon csúnyán megszívatott ezzel a lány. Hosszú távú kapcsolat volt, már 8 hónapja tartott. Azt mondta, hogy nem kell óvszer, mert tablettát szed. Én meg voltam olyan hülye, hogy bedőltem neki. Aztán rá pár hónapra, mint derült égből a villámcsapás bejelentette, hogy ő márpedig terhes és megszüli a gyereket, lényegében választási lehetőséget sem hagyott nekem. A bíróság persze gyerektartásra kötelezett és azóta havi szinten ki kell nyögnöm 70.000 Ft-ot.
34/F
#2:Ezt mondjuk én sem értem, hogy miért nem maradtál akkor vele. Meg mondjuk ez szemétség a lány részéről, de sajnos ez egy felelősségvállalás.
Én nem használok óvszert, de a barátnőm rendszeresen szedi a tablettát, nagyon figyel rá, de úgyis akarok majd tőle gyereket, szóval ha mégis lesz gyerek, akkor sincs gond.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!