Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet baj?
Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon szűk,még a síkosító sem segít, és azt szeretnénk hogy tág legyen, szóval.. arra gondoltunk h este amikor megyünk aludni. a hímvesszőmet állva bele teszem a kancsójába, és úgy alszunk el, ebből lehet valami baj?2016. máj. 24. 12:20
1/8 anonim válasza:
Fotót pls, miközben alszotok így. Ezt most komolyan kérdezed?
2/8 anonim válasza:
Nem, de tágulni sem fog tőle :-D Én is szeretek így elaludni.
3/8 A kérdező kommentje:
nem fér bele egy fotóba a kukim.
2016. máj. 24. 12:27
4/8 anonim válasza:
Akkor kérd el a NASA-tól a Hubble-t, megmondod, hogy sürgős ügyben kellene mert felfedeztél egy idegen lényt
5/8 anonim válasza:
Tudod, a hüvely az egy olyan rugalmas izé, ami extrém méretűre ki tud tágulni (egy egész gyerek kifér rajta), aztán rövid idő után összeszűkül eredeti állapotára.
Ha valaki nagyon szűk, annak lehet pszichológiai oka (vaginizmus), szervi oka (ezt orvosilag, fokozatosan lehet megoldani), vagy egyszerűen csak ilyen anatómiailag és így működik jól. Én ebbe az utóbbi kategóriába tartozom, a páromnak NAGYON aprólékosan meg kell dolgozni a behatolásért, de ő ezt szereti és értékeli, mert utána annál nagyobb az élvezet.
Attól, hogy tartósan bent van bármi is a hüvelyben, nem fog kitágulni, én használok gésagolyót, és nem lettem tőle tágabb, sőt... :)
6/8 anonim válasza:
ha elalszol lekókad te nagyokos. Meg aztán hogy rögzíted magadhoz a nőt, gumipókkal?
7/8 A kérdező kommentje:
akkor marad a popó-.-"
2016. máj. 24. 13:56
8/8 anonim válasza:
Patex-et nyomsz a pömpölőre aztán ezentúl együtt lesztek szakítás után is
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!