Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TheCruve kérdése:
Szexkapcsolat.hu-t próbálta már valaki?
Figyelt kérdés
Kamu? vagy Nem?
Mert olyan mint ha egy ismerősömet találtam volna rajta...
Nem tudom hogy lopott képek vagy kajak ő az :D
2016. máj. 24. 11:43
2/5 anonim válasza:
Én próbáltam és ez komoly. Kérik a telefonszámod és utána sms-eket küldözhetsz bárkinek.
Egy szombat este mentem fel oda. kb. 2-3 ig sms-eztem egy "csajjal" Reggel jött az sms a vodától, hogy 27-28000 forint (a pontos összeget nem tudom) lesz az sms forgalmi díj.
Nyudodtan próbáljátok csak ki
3/5 anonim válasza:
Szerintem az összes ilyen oldal lehúzós kamu....
Egy kivétellel..
53F
4/5 anonim válasza:
Melyik lenne az az egy? :D
Egyébként meg olyan oldalra menj, ahol nem kell sms-t küldözgetni, mint eropolis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!