Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek arról, ha egy lány a fiú ánuszát nyalogatja izgatásképpen?

Figyelt kérdés

Én még nem próbáltam, csak a barátnőm néha miközben kutyapózban nyomom, odanyúl a fenekemhez, és akkor egyből elmegyek (tulajdonképpen így szabályozza hogy egyutt menjunk el).

Ez engem izgat, és elképzeltem hogy jó lenne ha nyalogatná, de nem merem megkérni... Bár mondjuk magától szokot odanyúlni, sosem kértem meg rá :D

22/F

2016. máj. 24. 01:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én hoztam fel az ötletet mindkét exemnél. Nagyon élvezték. 21/L
2016. máj. 24. 10:15
 12/14 anonim ***** válasza:

figyelj, nálunk olyan a szex, hogy én nekem nincs és nem is akarom hogy legyen szabad akaratom. én a barátom összes vágyát elégítem ki.

így pedig ha neki ez a vágya, akkor kérdés nélkül kinyalom. aki már nem ennyire alázatos, ott ez már probléma lehet.

2016. máj. 24. 10:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Izgi lehet szőrös-szaros valagot nyalogatni. :O

És igen, az odanyúlás megint más, de én lányként sem hagynám, hogy valaki ott nyalizzon.

Szerintem ezt a témát hanyagold, elég a fogdosás. ^^

2016. máj. 24. 10:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Én rendszerint nyalatom a hátsómat, ha van szex. Abszolút jó, prosztatamasszázst is kaptam már barátnőktől. :D
2016. máj. 24. 13:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!