Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a lány, aki 1éjszakásba belemegy, minek hiszi a pasi, aki megd. Ja?
# 8
Pont annyira, mint amennyire egy ilyen pasi olcsó, erkölcstelen kis farok-vezérelt hímrib@n.c, aki - jó esetben legalábbis - arra jó, hogy egy éjszakára pótoljon egy szexuális segédeszközt.
(Mondom ezt úgy, hogy soha nem volt egy éjszakás kalandom nő létemre, nem is lesz több okból sem, de röhejesnek és szánalmasan butának érzem ezt a kettős mércét.
Azért remélem, sokan elérik az értelmi és érzelmi intelligenciának azt a szintjét, hogy ha már ők maguk vágynak alkalmi szexre, és találnak valakit, aki ebben partner, akkor egyrészt normálisan viszonyulnak hozzá, másrészt nem ítélnek el mást pont ugyanazért, amit ők maguk is megtesznek férfiként, mert ez szerintem ultra gáz viselkedés, túl azon, hogy a "fuuck logic" kategória.
Szerintem ez emberfüggő. Nekem volt már olyan egyéjszakásom amiből szexkapcsolat majd szerelem lett. Valahogy rögtön egymásra hangolódtunk,egyezett a kémiánk. Aztán meg már beszélgettünk is és megszerettük egymást.
És nem is tudom. Nekem még egyetlen olyan egyéjszakásom sem volt (Bár egyébként én kivétel nélkül ismertem ezeket az embereket,idegen nem volt köztük) aki ne akart volna utána összejönni velem, vagy újraszexelni.
19/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!