Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire jönnek be a nagyon romantikus férfiak?

Figyelt kérdés
2016. máj. 23. 22:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem igazán...aranyos, de kicsinálnám a srácot. Én a legtöbb romantikus helyzetet elrontok egy poénnal, jobb szeretem a vicces beszólásokat mint a kedves verseket meg a rózsákat. Nem azt mondom, hogy sose jó a romantika, de a nagyon az nekem sok.
2016. máj. 23. 22:30
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Hát, nem tudom. A kapcsolat elején szinte az összes lány ilyen, hogy utálja a romantikus pasikat. Én meg örülök, mint majom a farkának, hogy de jó... Aztán pár hónap múlva, ha szerelmesek lesznek, hisztiznek, hogy hónapfordulóra miért nem kaptak virágot. Okééééé...
2016. máj. 23. 22:33
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Nekem tetszenek ,de ne legyen tulzott
2016. máj. 23. 22:33
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon bejonnek
2016. máj. 23. 22:40
 5/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindegy a mérték. Minimális romantika okés, aranyos, de én pl nem vagyok az a túlzottan romantikus lány, nem szeretem a nyáladzást. :) Meg kell találni az aranyközéputat.
2016. máj. 23. 22:53
 6/20 anonim ***** válasza:
84%
Ezzel nem fogsz becsajozni.
2016. máj. 23. 22:55
 7/20 anonim ***** válasza:
80%

Imádom ôket, a barátom szerencsére nagyon romantikus.:))

18/L

2016. máj. 23. 22:59
 8/20 October15 ***** válasza:
94%
Hónapforduló? Az meg mi a büdös fsz?:D Amúgy én se tudok kiigazodni néha egy kettőn..:D Egyik ex pl: abszolúte nem volt az a romantikus típus viszont nagy ritkán a jóféle igazi szénné pirulós hangulatba lehetett hozni.. mocskosul fura volt na meg mocskosul aranyos. :D Szerencsére rám is nagy ritkán jön rám az ilyesmi szóval pont jó volt. Meg marha szórakoztató mikor az egyikünk éppen hangulatban volt a másik nem és ezt egy 1,5 órás beszélgetés keretén belül dobáltuk ide-oda mire végre sikerült vmi "konszenzusos" megoldásra jutni azzal kapcsolatban, hogy oké akkor ez így már nem ciki. :D
2016. máj. 23. 23:33
 9/20 anonim ***** válasza:
Léteznek romantikus férfiak? Az milyen? Lehet tetszene,mert vágyok a törődésre.:)
2016. máj. 24. 02:22
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez most olyan változó mindenkinél . A párom valentin napra nemm vett semmit mert kikötöttem ,hogy nincs ajándékozás . Szerintem az a nap ugyanolyan mint a többi . A munkahelyén pont téma volt ki hány szál vörösrozsát vett az asszonynak ilyen drága csoki olyan drága csoki majd megkérdezték a párom ö is ezt vette ? Ö annyit reagált ,hogyha hazaállitott volna egy csokor rozsával ugy b...sz..m ki a lakásbol mint macskát szrni . Mire jött a döbbenet . Sosem vártam el de néha jol esik de ez nagyon ritka .
2016. máj. 24. 16:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!