Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, hogyan élte meg az urológiai vizsgálatot?
Figyelt kérdés
normális leírásokat kérek, nem pedig hulyeségeket, hogy fiatal volt a novér és fel állt... koszonom2016. máj. 23. 21:54
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
szükséges rossz, de kibirható, nem zavarbaejtő
3/6 anonim válasza:
Nekem aranyér volt, vazelin - gumikesztyű, a többit kitalalod
4/6 A kérdező kommentje:
de hát nem szégyenkeztetek??? én nem tudom magam rá venni...
2016. máj. 23. 23:50
5/6 anonim válasza:
Nekem ferfi volt mindketszer. Bemesz elmondod miert jottel, nekem elobb uh volt, utana gatya le, vizsgaloagyat kellett megfognom doki felnyukt fel percig matatott aztan megtoroltem magam es hello. Asszisztens ilyenkor tapintatosan elfordul. Semmi kellemetlen nincs benne
6/6 A kérdező kommentje:
mert olyanokat olvasgatok itt, hogy ott néznek, fel áll nekik, miegymás...hát brutális..ott halnák meg...
2016. máj. 24. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!