Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különbség a szex útján történő és a mell kényeztetésével történő elélvezés között?
Figyelt kérdés
A nők ugyan azt érzek ha szex közben élveznek el és ha a mellüket kényeztetem a számmal és úgy?Vagy más érzés,esetleg annyira nem jó mint szex útján?2016. máj. 23. 21:46
2/7 A kérdező kommentje:
Nem
2016. máj. 23. 21:49
3/7 October15 válasza:
Oké meg se próbálom elmagyarázni.. XD Asszem mára elegem van az internetből.
4/7 A kérdező kommentje:
Jó holnap is ;)
2016. máj. 23. 21:56
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, milyen nő az, aki a mellén keresztül el tud élvezni, de grat neki...
Mondjuk én szex közben sem tudok, csak nyalásnál.
6/7 October15 válasza:
3. Kérdezd meg Keita-kunt vagy egyéb random ecchi/hentai guyt ők tapasztaltak az ilyenben.. a mi 3 dimenziós világunkban ez aligha kivitelezhető. :D
7/7 CHRIS4 válasza:
Két bnőm is képes volt erre, szóval, akinek még nem jött össze, az azért ne írja le a többieket.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!