Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » . " Google, , dee NEM, nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

. " Google, , dee NEM, nincs info :D Tapasztalat egyéb valós infó alapján, valaki segítene.!? Ha az inti csíp néha. Akkor a síkosító is fog!?

Figyelt kérdés
( Sosem használtunk még. Nem kellett. Igaziból most is, csak a hosszabb hatás miatt vetnénk be! ) de ciki lenne közben felugrani, hogy " jajj ez csíp " . :D vagy valaki tud természetes síkosítót ajánlani? Olvastam a kókusz zsírrol. Stb. :D

2016. máj. 23. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
miafasz
2016. máj. 23. 20:21
 2/8 A kérdező kommentje:
* intim mosakodó akart lenni.. :D
2016. máj. 23. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért egy intim mosó teljesen más összetevőket tartalmaz, mint a síkosító. Nem tudom, így a neve alapján mennyire esett le, hogy az intim lemosó nem síkosításra lett kitalálva...
2016. máj. 23. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Az intim mosakodáshoz való cuccokat is csak külső használatra szabad alkalmazni... Szóval a hüvelyedet ki ne mosd vele! Ha kívül csíp, ott valami gond van. Ha belül csíp, az teljesen normális, nem oda való.
2016. máj. 23. 20:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele :) nem is magamba nyomtam, csak észre vettem, hogy tusolásnál, ha oda folyik egy kicsi .. csípi!! :/ nem tudom a síkosító milyen !? Mivel még nem próbáltuk. !! :D
2016. máj. 23. 20:33
 6/8 October15 ***** válasza:
Annyiban hasonlít a kettő, hogy mindkettő vízbázisú.. XD Miért kellene csípnie?
2016. máj. 23. 20:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Ami lényegesebb, hogy érzékeny bőr is bírja a síkosítót.. !?? :D
2016. máj. 23. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyetek vazelint. Attol valoszinuleg nem lesz bajod es olcsobb is mint a Durex meg miegymas
2016. máj. 24. 10:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!