Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki esetleg tagja valamelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki esetleg tagja valamelyik szex csoportnak a Facebookon?

Figyelt kérdés
2016. máj. 23. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Ja én csatlakoztam Faceook-on az "Eddig még nem szexeltem kecskével" csoporthoz, mert jó poénnak tűnt... Most viszont nem merek kilépni.. :D 20/L
2016. máj. 23. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, de nyilván nem az igazi profilommal. Egyébként úgy hülyeség, ahogy van, ott is csak a baromság megy, szex meg főleg nem lesz. Max. néha valamelyik csaj feltol egy csücsörítős képet és a kanok csorgatják rá a nyálukat.
2016. máj. 23. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
#1: 😂😂😂
2016. máj. 23. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lattal meg showderkluboz h ennyire tetszett?
2016. máj. 23. 19:31
 5/8 A kérdező kommentje:
1.!Jó poén volt! Sírva nevettem.köszi!:)
2016. máj. 23. 19:33
 6/8 October15 ***** válasza:
Kinek volt ez anno a poénja talán Kőhalmi? Nem igazán emlékszek már..
2016. máj. 23. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Én annó voltam tagja egynek, de le is iratkoztam róla, mert semmi értelme nem volt. Főleg srácok voltak, csaj alig. Aki volt csaj, az sem egy tünemény, és beszélgetni sem nagyon lehetett velük. Az tette be a kiskaput nálam, amikor a srácok elkezdtek feltöltögetni f#szos képeket. Napi szinten több 10-et. Nekem ez meg már sok volt.
2016. máj. 23. 20:31
 8/8 anonim ***** válasza:
#6 Szerintem Szomszédnéni, de nem vagyok már biztos benne :)
2016. máj. 23. 20:51

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!