Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől lehetséges?
Figyelt kérdés
Alapjáraton nem annyira érdekelt a maszturbáció. Heti 2-3x csináltam, de úgy nem mozgatott meg, csak jó érzés volt. Az elmúlt időszakban pedig borzalmasan megnőtt a száma. Mai nap negyedszerre masztiztam, és érzem, hogy rám férne egy ötödik is simán. Tegnap három, azelőtt is ilyesmi körül. Ennek van valami oka? Már nem vagyok szűz körülbelül egy éve, és rendszeresen csináljuk barátommal. 19/L2016. máj. 23. 15:47
1/2 anonim válasza:
de miért nem a barátoddal csinálod akkor?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem mindig tud itt lenni. Tegnapelőtt volt, tegnap és ma nem tudott, holnap jön.
2016. máj. 23. 15:55
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!