Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Miért? Akkor Oscart kapunk vagy mit?
2/11 anonim válasza:
Nem, de nagyon jó lenne már *-* sokat fantáziálok róla, hogy az első ülésen az ölében ugrálva dug meg *-*
L/20
3/11 anonim válasza:
Fúj! Azokon a koszos, rosszabb esetben bőr üléseken? Undorító.
5/11 anonim válasza:
Ikaruson próbáld ki szerintem ;) Borsodban mentek egy kört úgy hogy az ölében ülsz hidd el mozogni sem kell, a laprugó megoldja ;) csak nehogy gyors legyen a tempó :P
6/11 anonim válasza:
2. Az én ölemben nem akarsz ugrálni? :D
7/11 anonim válasza:
Nem,és nem is akarok. Viszont a környéken ahol lakok van egy buszsofőr, aki a városi legenda szerint előszeretettel dug meg huszonéves lányokat.:DDDD
9/11 anonim válasza:
Nem tudom mi vonzó lehet egy busz sofőrben egyes nők számára, akiket eddig én láttam busz sofőröket, azok valahol a 40-50 év közötti őszülő hajú, sörhasú manuszok voltak. Talán elvétve láttam egy-két fiatalabb egyedet is, de azok sem olyan külsővel rendelkeztek,hogy érthető lenne számomra,hogy erre nedvesedik egyesek nuncija, legalábbis férfi szemmel nem olyanok voltak. Nem értem én a nőket.
10/11 anonim válasza:
nem ,de egy ellenőr már megb*szott (8000 re)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!