Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális vonzalmat érzek egy férfi iránt, aki nem a párom. Bűntudatom van, pedig semmi sem történt köztünk. Volt valaki már így rajtam kívül? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 23. 00:06
1/19 anonim válasza:
Persze én is vagyok így amikor meglatok egy gyönyörű nőt!
2/19 anonim válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok.
22/F
3/19 anonim válasza:
meg naív is ha azthitted attól mert van egy párod még más férfi nem tetszhet meg :D de felesleges a bűntudat nem csaltad meg és kész szóval lépd át és dolgozz ki valami sikeres megoldási stratégiát hogy máskor ez ne történjen meg.
4/19 anonim válasza:
Nekem az segít,hogy nem fantáziálok másról. Max elismerem,hogy jó pasi. Ettől fuggetlenul nem képzelem el őt máshogy.:)
5/19 anonim válasza:
A vágy és fantázia nem megcsalás! A gondolat szabad! 😃
6/19 anonim válasza:
Nyugodj meg drágám, én is így vagyok veled :*
7/19 anonim válasza:
A pároddal hogy állsz ilyen téren? Megvan még az intimitás...? Ha igen, akkor ne legyen bűntudatod, hisz nem történt semmi.
8/19 A kérdező kommentje:
A helyzetet bonyolítja, h kb. minden héten találkozunk munkaügyek miatt.
2016. máj. 24. 18:25
9/19 anonim válasza:
Ha kifejezetten valakit el kell kerülnöd, hogy ne legyen ilyen jellegű probléma ott akkor más gond van.. szerintem.
Az előző kérdésre nem válaszoltál..
10/19 A kérdező kommentje:
Nem, a párommal nincs minden rendben ezen a téren. Ezért fordulhat elő ilyen, különben nagyon fegyelmezett lennék :)
2016. jún. 5. 00:19
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!