Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden ferfi meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden ferfi meleg?

Figyelt kérdés
Ezt ugy ertem, hogy az allatvilagban vagy talan a bortonokben is az erosebb megcsinalja a masikat de nem puszta elvezetbol hanem a dominancia vegett. Tehat ez egy bennunk elo oszton?
2016. máj. 23. 00:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez inkább az emberi ostobaság lehet.

Nem tudom, honnan származik a feltételezésed (állatvilág és börtönök), ez szerintem egyáltalán nem igaz, de biztosan nem általánosítható az összes dominanciás esetre.

2016. máj. 23. 00:12
 2/9 anonim ***** válasza:
max akik képtelen uralkodni a vágyaikon.de a tiszta heterók nevében kérlek verd ki a fejedből ezt a zagyvaságot.
2016. máj. 23. 00:14
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
nekem nem jutna eszembe senkit (férfit) meg dugni miután megvertem, de ha nem verem meg akkor sem. Az állatvilágban meg nincs ilyen. meleg állatok vannak. ez tény. Egyszerűen a feltételezés is alaptalan. A szexualitás ösztönös vagy nőket szeretünk vagy vannak melehek, de elég nehéz más okból rávenni az embernek magát.... szóval érted ez nem így működik
2016. máj. 23. 00:20
 4/9 anonim ***** válasza:

A börtönben a b...szogatást szó szerint kell érteni. Talán innen ered ez az obszcén kifejezés.

A börtönön kívüli világban is kifejeződnek a dominanciaviszonyok, csak nem ilyen durva, primitív formában, hanem finomabb módon. Pl. nem megyünk túl közel a közt. elnökhöz, esetleg meghajolunk előtte, a kézfogásnál röstellem nem tudom, hogy illendő, alighanem a magasabb rangú nyújt kezet először. De ilyen a katonaságnál a tisztelgés is.

2016. máj. 23. 00:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Noket szeretunk 1 ertelmu. De peldaul az erosebb kutya baxik-ra gondolok. Tehat a dominancia, illetve a himek, ferfiak kozti hierarchia felepiteserol ami eroszak utjan tortenik.
2016. máj. 23. 00:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Koztarsasagi elnok nagy rang, de nem biztos, hogy minden nagy rangu ember mogott dominancias szemelyiseg all.
2016. máj. 23. 00:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Hú,vannak itt gondok:D

1,Az állatok nem b**** meg egymást a dominancia miatt.

Olyan van,hogy rámászik a másik hátára a rangsor tisztázása miatt,de ezt nőstények és hímek egyaránt csinálják és semmi köze a szexualitáshoz,puszta testbeszéd,csak nekünk hülye embereknek nem szokott ez egyértelmű lenni.

Szaporodásnál pedig azért élvez előnyt az erősebb hím,mert az állatok fajfenntartás céljából közösülnek és nekik az a fontos,hogy a lehető legjobb géneket örökítsék tovább,mert ez biztosítja az adott faj fennmaradását.

2,A börtön egy más téma.Ott lelkileg deformált emberekről van szó,akik össze vannak zárva és nem tudják hol levezetni a feszültséget.Ilyen helyen előfordulhat az,hogy megerőszakolnak egy férfit,de ott a büntetésen és a mazochizmuson/kegyetlenkedésen van a hangsúly,nem a szexuális orientáltságon.

Tehát nem,nem meleg minden férfi,főleg azok miatt az okok miatt nem,amiket te felsoroltál,mert a dominanciának a fajfenntartáson kívül semmi köze a szexualitáshoz.

2016. máj. 23. 02:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden férfi meleg, továbbá minden nő is. Egészségesen 36,5 fokosak vagyunk, betegen még ennél is melegebbek.
2016. máj. 23. 08:19
 9/9 anonim ***** válasza:

dehogy nincs! a dominanciát nagyon sokszor kimutatják pl a nagyok beavatáskor h megszo-atják az újakat stb. ettől még messze nem meleg, sőt, még macsóbbnak érzi magát attól, hogy fiút szop-t.

a börtön az tényleg más téma, és megvallom, azt én se értem teljesen.

Viszont de igen, puszta élvezetből csinálja, aki a dominanciáját akarja éreztetni!

2016. jún. 10. 17:11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!