Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ferfi meleg?
Ez inkább az emberi ostobaság lehet.
Nem tudom, honnan származik a feltételezésed (állatvilág és börtönök), ez szerintem egyáltalán nem igaz, de biztosan nem általánosítható az összes dominanciás esetre.
A börtönben a b...szogatást szó szerint kell érteni. Talán innen ered ez az obszcén kifejezés.
A börtönön kívüli világban is kifejeződnek a dominanciaviszonyok, csak nem ilyen durva, primitív formában, hanem finomabb módon. Pl. nem megyünk túl közel a közt. elnökhöz, esetleg meghajolunk előtte, a kézfogásnál röstellem nem tudom, hogy illendő, alighanem a magasabb rangú nyújt kezet először. De ilyen a katonaságnál a tisztelgés is.
Hú,vannak itt gondok:D
1,Az állatok nem b**** meg egymást a dominancia miatt.
Olyan van,hogy rámászik a másik hátára a rangsor tisztázása miatt,de ezt nőstények és hímek egyaránt csinálják és semmi köze a szexualitáshoz,puszta testbeszéd,csak nekünk hülye embereknek nem szokott ez egyértelmű lenni.
Szaporodásnál pedig azért élvez előnyt az erősebb hím,mert az állatok fajfenntartás céljából közösülnek és nekik az a fontos,hogy a lehető legjobb géneket örökítsék tovább,mert ez biztosítja az adott faj fennmaradását.
2,A börtön egy más téma.Ott lelkileg deformált emberekről van szó,akik össze vannak zárva és nem tudják hol levezetni a feszültséget.Ilyen helyen előfordulhat az,hogy megerőszakolnak egy férfit,de ott a büntetésen és a mazochizmuson/kegyetlenkedésen van a hangsúly,nem a szexuális orientáltságon.
Tehát nem,nem meleg minden férfi,főleg azok miatt az okok miatt nem,amiket te felsoroltál,mert a dominanciának a fajfenntartáson kívül semmi köze a szexualitáshoz.
dehogy nincs! a dominanciát nagyon sokszor kimutatják pl a nagyok beavatáskor h megszo-atják az újakat stb. ettől még messze nem meleg, sőt, még macsóbbnak érzi magát attól, hogy fiút szop-t.
a börtön az tényleg más téma, és megvallom, azt én se értem teljesen.
Viszont de igen, puszta élvezetből csinálja, aki a dominanciáját akarja éreztetni!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!