Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En egy 20 eves lany vagyok. Nem tudom hogy szűz vagyok e még?! Tegnap voltam a barátommal, de nem tette be teljesen. Es félig se. Azonban kicsit véreztem. Aztán egyből abba is hagytuk.
Figyelt kérdés
Hallottam már olyat hogy valakinek a palija csak az ujját dugja be és atol is jön egy kis vér.. De még szűz..2016. máj. 22. 19:45
2/7 anonim válasza:
20 évesen nem tudod hogy a szűzhártya megléte nem egyenlő azzal hogy szűz az illető? Ha hetero vagy és egy pénisz járt benned, akkor nem vagy szűz. Ha véreztél az azt jelenti hogy volt hártyád és megsérült, tehát már abban az értelemben sem vagy "szűz". Ha valakinek ujjazástól szakad el, vagy sportolástól, vagy nem is volt neki, vagy volt de nem vérzett akármitől is tűnt el, de nem szexelt még akkor szűz. Ilyen egyszerű.
3/7 anonim válasza:
fogj egy tükröt tedd szét a lábad és nézd meg!
4/7 anonim válasza:
fogj egy tükröt tedd szét a lábad és nézd meg! ja előtte vedd le a bugyidat!
5/7 anonim válasza:
Ha félig se tette be akkor hogy? Az a csóka hülye.
6/7 anonim válasza:
Tök mindegy szűznek gondolods-e magad. Élvezd az életet, dugja már be végre tövig:)
7/7 anonim válasza:
Lelkileg, ha fütyi jár benned akkor már NEM!
biológiailag ha nem szakadt át, de a behatolási próbálkozás megvolt, ezt nőbányász meg tudja állapítani, igy másodszorra os azt mondom: NEM!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!