Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a lány alakjáról? Arcáról? Hány kiló? Video
2016. máj. 22. 18:04
11/16 anonim válasza:
pusy, ha a súlyod egyenlő a magasságoddal, akkor érdekesen nézhetsz ki :)
egyébként nem lenne rossz, ha a combjai és a feneke nem lenne ilyen brutál nagy
12/16 anonim válasza:
Na nem úgy értettem.:D A magasságom legutolsó két számával.
Pl 170cm 70kg
De teljesen jogos volt a felvetés, furán írtam le.:)
13/16 anonim válasza:
persze, sejtettem én, de le kellett csapnom a poént :D
amúgy az az arány szerintem pont a gusztusos kategória... szóval, biztos jól nézel ki :)
14/16 anonim válasza:
Emberek már miért lenne undorító. A bőre sima, az arca szép, nagyon szép széles a csípője. Én is mondhatnék rosszat a 40-50kg-s fogpiszka csajokra ami számomra szörnyű. Kinek milyen alkat jön be. Nekem is 10-ből 11-es.
16/16 anonim válasza:
Egy nyamvadt k-rva. Ronda és kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!