Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól nézek ki mégsem keres a csaj. Miért? 19/F
Múlt héten találkoztam egy lánnyal akivel neten ismerkedtünk meg és dumáltunk , és megbeszéltünk egy találkát is. De már előtte mondtuk hogy tök bejövünk egymásnak elég sok szexuális utalása is volt szóval tök jó volt meg minden, úgyhogy találkoztunk. Ott is minden tök jó volt legalábbis én jól éreztem magam , jól elbeszélgettünk röhögtünk komolyan minden tök jó volt. Aztán volt csók , tapi meg ilyenek , nem is egyszer (és tudom ,hogy élvezte , mert éreztem mikor a nadrágját simiztem if you know what i mean).
Én ugye fiú vagyok , akartam volna többet is de ugye mondta ,hogy itt vagy még nem szeretné , és mondom oké nem erőltetem a dolgot annyira.
Na és a lényeg ,hogy kb mióta találkoztunk sokkal kevesebbet foglalkozik velem ,konkrétan semmit tök leszar engem. És fogalmam sincs miért mert nem vagyok hülye észreveszem ha valaki kellemetlenül érzi magát velem vagy nem tetszem neki , de itt nem erről volt szó TUTI hogy tetszettem neki és tök jól elvoltunk még beszéltük is hogy "óóó hogy hasonlítunk" mert tényleg egy csomó dologban egyezünk.
Nem értem egyáltalán... Szerintetek???
Ilyen még sosem fordult elő velem , én tényleg jól nézek ki és tudom ,hogy kell befűzni egy lányt. Ráadásul nem is vagyunk egy szinten, mármint a csaj azért nem az a "hűbaaaz+" típus , örülhetne hogy van esélye nálam... Persze ezeket most csak idegességembe mondom mert tetszik nekem és nagyon aranyos, ezért is zavar ,hogy leráz... Egyébként mielőtt ezzel jönnétek, nem viselkedtem vele nagyképűen :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!