Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jól nézek ki mégsem keres a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól nézek ki mégsem keres a csaj. Miért? 19/F

Figyelt kérdés

Múlt héten találkoztam egy lánnyal akivel neten ismerkedtünk meg és dumáltunk , és megbeszéltünk egy találkát is. De már előtte mondtuk hogy tök bejövünk egymásnak elég sok szexuális utalása is volt szóval tök jó volt meg minden, úgyhogy találkoztunk. Ott is minden tök jó volt legalábbis én jól éreztem magam , jól elbeszélgettünk röhögtünk komolyan minden tök jó volt. Aztán volt csók , tapi meg ilyenek , nem is egyszer (és tudom ,hogy élvezte , mert éreztem mikor a nadrágját simiztem if you know what i mean).

Én ugye fiú vagyok , akartam volna többet is de ugye mondta ,hogy itt vagy még nem szeretné , és mondom oké nem erőltetem a dolgot annyira.

Na és a lényeg ,hogy kb mióta találkoztunk sokkal kevesebbet foglalkozik velem ,konkrétan semmit tök leszar engem. És fogalmam sincs miért mert nem vagyok hülye észreveszem ha valaki kellemetlenül érzi magát velem vagy nem tetszem neki , de itt nem erről volt szó TUTI hogy tetszettem neki és tök jól elvoltunk még beszéltük is hogy "óóó hogy hasonlítunk" mert tényleg egy csomó dologban egyezünk.

Nem értem egyáltalán... Szerintetek???

Ilyen még sosem fordult elő velem , én tényleg jól nézek ki és tudom ,hogy kell befűzni egy lányt. Ráadásul nem is vagyunk egy szinten, mármint a csaj azért nem az a "hűbaaaz+" típus , örülhetne hogy van esélye nálam... Persze ezeket most csak idegességembe mondom mert tetszik nekem és nagyon aranyos, ezért is zavar ,hogy leráz... Egyébként mielőtt ezzel jönnétek, nem viselkedtem vele nagyképűen :)

2016. máj. 22. 17:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
ha azt az energiát hogy megfektesd abba ölted volna hogy megismerd akkor lehet, már együtt lennétek...
2016. máj. 22. 17:30
 2/15 A kérdező kommentje:
A csaj se Szűz Mária csak mondom Mr álszent ;D
2016. máj. 22. 17:32
 3/15 Eric Griffin ***** válasza:
Lehet a szerényebb srácok jönnek be neki.
2016. máj. 22. 17:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Akkor nem találkozott volna velem :DD Előtte beszéltünk majd egy hétig neten. A legviccesebb ,hogy egy ilyen kis szende kiscsajnak képzeli el itt mindenki pedig aztán köze sincs :D
2016. máj. 22. 17:42
 5/15 anonim ***** válasza:
Passz miért nekünk kéne kitalálnunk? Te randiztál vele te látod át a helyzetet gondolkodj ne idegeskedj az nem segít csak energia pazarlás ad2 lehet csak megjött neki ha egy idő után nem javul akkor nem ez az oka de abból amit leirtál egy idegen még kb ugy 100 féle dologra gondolhat miért nem,lehet azthiszi megcsalnád pont azért mert ahogy te is irtad csajozós vagy és ez neki is feltünhetett.Lehet azthiszi csak a szexig kellene neked lehet önsanyargató természet és azthiszi nem érdemel ilyen jót de az is lehet valamit mégis elszurtál és kiábrándult lehet azért mert azthiszi eddig hajtott mostantól elég neked tolni az igát szóval folytassam?
2016. máj. 22. 17:45
 6/15 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy csak rákéne kérdezned ha tökös a csaj nem?
2016. máj. 22. 17:47
 7/15 A kérdező kommentje:
Jaja de tudod a nők 99%-ánál az "Írj kérlek :,((( " szöveg egyenlő a soha büdös életben össze nem jövök veled gondolatok kiváltásával szóval szar ügy :S
2016. máj. 22. 17:55
 8/15 A kérdező kommentje:
Segítetek ,hogy mit írjak neki?
2016. máj. 22. 17:59
 9/15 anonim ***** válasza:
volt 100 nőd akivel ezt elpróbáld? és nem azt mondtam "irj kérlek" konkrétan kérdezz rá mi van? történt valami? nem kell nyalisan de ha ennyit nem tudtok megbeszélni akkor jobb is hogy kanyec neki keress másikat nem az első eset hogy vége egy csajjal a dolognak nem ?:D
2016. máj. 22. 18:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen neten ismerkedős korszakom, sok sráccal találkoztam. Hát szerintem ezt nem nagyon lehet megmagyarazni, de nálam pl az volt,csak szimplan nem érdekelt. Attól még jól nézhetett ki, de ő olyan egy randira elég típus. Nem tudom milyen régóta beszéltek de te is látod nem ismered eléggé, hogy rajojj erre.
2016. máj. 22. 18:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!