Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális ha ezt csinálom?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm,aki nagyon tetszik.Nagyon formás feneke van,és szép szeme,szép arca.Sokat gondolok rá.A képeire szoktam masztizni és nagyon feltud izgatni.Néha 2 hétig húzom,és hatalmasat spriccelek rá.Még nem mondtam el neki,hogy ezt csinálom csak azt tudja hogy tetszik nekem.Jó barátok vagyunk amúgy,mindennap beszélünk.2016. máj. 22. 17:11
1/6 anonim válasza:
Szerintem repülj rá a kiscsajra;)hátha össze jön ha mégse akkor mehet tovább a hoki rá :)
2/6 anonim válasza:
Ne is mondd el neki...
Minden srác ezt csinálja, csak nem beszélünk róla mert nem szabad. Pedig teljesen normális.
Nem is értem a sok csajt.. Felraknak rengeteg bikinis meg csöcsvillantós képet és ha valaki rájuk ránt akkor mindjárt ők a beteg perverzek...
3/6 A kérdező kommentje:
Na az ilyen nőket én sem értem,de komolyan.
2016. máj. 22. 17:33
4/6 anonim válasza:
Azt csak azért mondják, hogy "perverzek", mert így illik. Amúgy boldogok, ha hokiznak rájuk.
6/6 anonim válasza:
nekem is van egy lány ismerősöm aki huhh bomba én is szoktam á de nem isten ments hogy elmondjam neki... még a végén kiherél xd XDDD :) :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!