Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért a lapos hasú lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a lapos hasú lányok tetszenek a fiúknak?

Figyelt kérdés

2016. máj. 22. 15:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne gond, hogy nem feltétlenül lapos a hasa,ha nőies...
2016. máj. 22. 15:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne álltalánosíts, ez teljesen egyén függő, hogy kinek mi tetszik. Lehet, hogy rossz tapasztalataid voltak eddig, de azért ne skatulyázd be az összes fiút ilyennek. Csak nézz végig az utcán, hogy milyen változatos párok vannak. Pl.: láttam már olyat, hogy egy elég vékony srác egy ducibb lánnyal volt együtt. Valakinek ez tetszik, valakinek az.
2016. máj. 22. 15:55
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
nekem nem tetszik. igazából én is a vékonyabb sportosabb csajokra bukom, de azért a has meg a lentebbi tájék valamelyest válljon el szerintem.
2016. máj. 22. 15:55
 4/12 anonim ***** válasza:
37%

Ahogy a 3-as mondja.

Szerencsére lapos hasam van, jó genetikával lettem megáldva, de ha nem lennék, akkor tennék érte, mert így vonzóbbnak is érzem magam, mintha egy komplett fatörzs lenne a testem.

2016. máj. 22. 16:00
 5/12 anonim válasza:
Mert lapos
2016. máj. 22. 16:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlen van így. Volt lapos hasam de amikor egy picit husisabb lettem akkor sokkal jobban megnéztek a fiúk és akikkel beszéltem azt mondták ez így vonzóbb. 21/L
2016. máj. 22. 16:13
 7/12 anonim ***** válasza:
pont nem érdekel milyen a hasa szeressen és ennyi :)
2016. máj. 22. 16:25
 8/12 anonim ***** válasza:
21%
Mert nekik is van hasuk és ha a csajnak is van akk a f*rkuk nem ér be uda ahova kéne
2016. máj. 22. 16:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Izlés kérdése kinek mi jön be,a kis pocak nem gond,de ha nagy az ált azt jelzi hogy nem foglakozik magával
2016. máj. 22. 17:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert iigy vagyunk szepek
2016. máj. 22. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!